ZVANIČNO - Partizan potvrdio rastanak! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2020, 20:57

ZVANIČNO - Partizan potvrdio rastanak! (foto)

Nedugo pošto se informacija pojavila u medijima, crno-beli su se i zvanično oglasili.

Od večeras nema nikakve dileme, reprezentativac Srbije Stefan Birčević nije više član Partizana.

Crno-beli su to i potvrdili na društvenim mrežama, uz poruku:

''Zauvek crno-beli! Birča, hvala na svemu!''

Ovakav epilog je najavljen u medijima tokom popodneva, kada je portal ''Nova.rs'' preneo svoja saznanja da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan neće iskoristiti opciju produžetka saradnje sa Birčevićem, pošto novi trener Vlado Šćepanović očigledno ima neke druge planove u koje se Birčević nije uklopio.

Spekuliše se da bi novu šansu u Partizanu posle odlaska Birčevića mogao da dobije Stefan Janković koji je prošle sezone bio na pozajmici u AEK-u, ali ne treba da iznenadi i ako crno-beli angažuju neko novo pojačanje na toj poziciji.

Naredni dani pokazaće u kom pravcu idu Šćepanovićeva razmišljanja po tom pitanju.

-

-

Zauvek crno-beli! Birča, hvala na svemu! 🙌🖤#KKPartizan #ABALiga #7DaysEuroCup pic.twitter.com/tpqNKeXKgz

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) July 15, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ZVANIČNO - Gordić potpisao! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2020, 16:54

Bilo je neizvesnosti, ali danas je i ova dilema rešena...Partizan je juče okončao saradnju sa Stefanom Birčevićem, ali nije dozvolio da dođe do rastanka i sa Nemanjom Gordićem...Na iskusnog plejmejkera novi trener Vlado Šćepanović najozbiljnije računa za sledeću sezonu, klub mu je ponudio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.