ŽURKA U HUMSKOJ: Partizan dobio pehar i slavio titulu

Izvor: Kurir, 26.Maj.2013, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽURKA U HUMSKOJ: Partizan dobio pehar i slavio titulu

Slavlju na stadionu Partizana prisustvuje 20.000 pristalica tima iz Humske koji pesmom pozdravljaju kapitena Sašu Ilića i ostale igrače

Fudbaleri Partizana dočekali su Spartak u poslednjem meču ovogodišnje Superlige Srbije,a  pred start meča u Humskoj pehar je kapitenu crno-belih Saši Iliću pred oko 20.000 navijača dao nekadašnji napadač Partizana, a sada čelnik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević.

Medalje fudbalerima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dodelio je predsednik zajednice Superligaša Branimir Babarogić. Tokom ceremonije dodele pehara i medalja na terenu je bilo 10-ak zastava Partizana, a po dodeli pehara ispaljen je veliki broj konfeta.

Fudbaleri Partizana su sa članovima stručnog štaba posle ceremonije otišli ispred južne tribine stadiona, gde su osvajanje šeste uzastopne, ukupno 25. titule šampiona proslavili sa navijačima.

Program je počeo u 18.00 koncertom grupe JNA, koji je trajao oko 45 minuta. Utakmica između Partizana i Spartaka trebalo je da počne u 19.00, ali je zbog ceremonije kasnila 15-ak minuta.

Publika je po završetku ceremonije dodele pehara razvila transparent na kom je pisalo "Hoćemo crno beli hram, hoćemo crno - bele stolice"

Partizan je titulu obezbedio u pretposlednjem kolu prvenstva, pošto je pobedom nad Smederevom stekao osam bodova prednosti u odnosu na "večitog" rivala Crvenu zvezdu.

http://www.youtube.com/watch?v=gkd8wmPVItQ

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.