ŽOC BLISTA: Defanziva odlučila, Partizan gde god da ode ide navijače - PREZADOVOLJAN SAM

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2021, 00:20

ŽOC BLISTA: Defanziva odlučila, Partizan gde god da ode ide navijače - PREZADOVOLJAN SAM

Bitna pobeda na gostovanju.

KK Partizan savladao je francuski Metropolitan u 6. kolu Evrokupa rezultatom 89:82 (više o tome pročitajte OVDE). Svoje utiske nakon susreta u Parizu izneo je trener Parnog valjka Željko Obradović.

- Preokrenuli smo utakmicu defanzivno. U prvom poluvremenu smo primili 53 poena, neke mnogo lako. Zato smo na drugo izašli na teren sa drugom idejom šta treba da radimo i kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se ponašamo i zahvaljujući tome smo okrenuli utakmicu, koja je bila neizvesna do poslednjih nekoliko minuta. To raduje, jer je mlada ekipa - rekao je Željko Obradović, a onda se osvrnuo na podršku koju su crno-beli imaju sa tribina:

- Prezadovoljan sam jer imamo navijače i u Parizu. Gde god da odemo, sačekaju nas navijači Partizana i bodre nas. To je važno za mladu ekipu i ove igrače.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.