Vulićević: Voleo bih u Partizan, pita se Vojvodina

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jun.2013, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulićević: Voleo bih u Partizan, pita se Vojvodina

Prvotimac Vojvodine Miroslav Vulićević rekao je da bi voleo da pređe u Partizan, ali da se o njegovom eventualnom transferu u redove šampiona Srbije pita i klub iz Novog Sada.
Sećam se da je i kad sam dolazio u Vojvodinu pre par godina iz Javora postojalo interesovanje crno-belih, ali je ostalo samo na tome. Naravno da bih voleo da igram u kvalifikacijama za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Ligu šampiona, to je krem evropskog fudbala. Ipak, u ovom trenutku i dalje sam član Vojvodine – rekao je Vulićević novinarima na Zlatiboru.
Ranije su trener Partizana Vuk Rašović i sportski direktor Albert Nađ potvrdili su da je tim iz Humske zainteresovan za desnog beka Vojvodine.
Ispada da sam nikad bliži Partizanu, a to je zato što smo u istom hotelu. Sve što znam o intersovanju crno-belih čuo sam od medija. Nije mala stvar kada vas traži klub kao što je Partizan. Naravno, pita se i Vojvodina –dodao je Vulićević.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Vulićević: Prija interesovanje Partizana

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2013

"Nije mala stvar da vas žele crno-beli", kaže kapiten Vojvodine..Možda budući saigrači: Miroslav Vulićević i Nikola Ninković.. ..Kapiten novosadske Vojvodine Miroslav Vulićević otkrio je medijima da nema informacija da ga Partizan želi, ali da je počastvovan time što ga trener crno-belih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.