Vuletić: Lažni car, iznureni Zvezdin pečalbar, ne može bez Partizana

Izvor: B92, 06.Feb.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuletić: Lažni car, iznureni Zvezdin pečalbar, ne može bez Partizana

Potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić hitro je odgovorio bivšem treneru Crvene zvezde Miodragu Božoviću.

Božović, zvani "Grof", neposredno pred meč Partizana na pripremama u turskom Beleku, uputio je optužbe nekada velikom rivalu.

On je izjavio da je Partizan tada, sezone 2016/17 kada su crno-beli bili šampioni Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u medije pustio informaciju "da je Grof izgubio nameštenu titulu".

Vuletiću se nije svideo komentar Božovića i hitro je odreagovao rekavši da je crnogorski stručnjak "propustio priliku da ćuti" i nazvao ga "lažnim carom Šćepanom Malim".

"Čudno je kako neki Zvezdini iznureni pečalbari redovno propuste dobru priliku da ne pomenu FK Partizan. Tako se danas, vajkajući se, oglasio najveći Partizanov prijatelj, Lažni car Sćepan Mali Božović govoreći kako je 'svega tu bilo', što je prethodilo Partizanovoj duploj kruni iz 2017. godine. Tačno. Bilo je svega. I pokušaja da se ospori pravo tadašnjem treneru Partizana, Marku Nikoliću, da vodi utakmice i kažnjavanja igrača Marka Nikolića od strane Disciplinske komisije FSS u čijem su radu ucestvovala i lica u belodanom sukobu interesa. Međutim, kako to obično biva, Balašević veli, 'neko to od gore vidi sve' pa su 'sve videle oči sudbine'", rekao je Vuletić novinarima u Turskoj, prenosi Telegraf.

Potpredsednik Partizan je na kraju, u svom stilu, objasnio svoj stav putem stihova slavnog Mike Antića.

"Razumejući njegovu bol ali ne shvatajući zašto je propustio priliku da ostane gospodar neizgovorene a ne rob izgovorene reči, Mikine reči dovoljno govore o stepenu pečalbarske tuge: Izmešaš rotkve i romboide. Izmešaš note i piramide. Izmešaš leptire i gradove. I sportove i ručne radove. I tropsko bilje. I stare Grke. I lepo - ne znas sta ćes od muke", dodao je Vuletić.

Partizan u četvrtom kontrolnom meču na pripremama igra protiv ruskih Krilja Sovjetov.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LAŽNI CAR ŠĆEPAN MALI BOŽOVIĆ: Žestok odgovor Partizana bivšem treneru Crvene zvezde! Sve zbog duple krune

Izvor: Kurir, 06.Feb.2019

Potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić ekspresno je odgovorio bivšem treneru Crvene zvezde Miodragu Grofu Božoviću za izjavu datu Kuriru.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.