Vukanović: Partizan zvao, ali hteo sam samo u Zvezdu

Izvor: B92, 25.Jan.2019, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukanović: Partizan zvao, ali hteo sam samo u Zvezdu

Najbolji strelac Superlige Srbije Aleksa Vukanović priznao je da je imao ponudu Partizana, ali da ju je odbio kada je usledio poziv Crvene zvezde.

Vukanović, sa 12 golova prvi strelac lige, nakon transfera iz Napretka potpisao je trogodišnji ugovor i zadužio dres sa brojem 92.

"Kao igrač imam pravo da čujem sve ponude, ali sam direktorima u klubu preneo da želim samo u Zvezdu. Bilo je i ponuda iz Koreje i Saudijske Arabije, ali poziv Zvezde se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne odbija. Čast mi je što sam došao", rekao je Vukanović na promociji na stadionu "Rajko Mitić".

On je dodao da se čuo sa bivšim saigračima iz Napretka Markom Gobeljićem i Milošem Vulićem, sada članovima Zvezde.

"Sreman sam da se borim, da nisam, ne bih ni dolazio u ovako veliki klub. Znam da navijači žele golove, kao i ja uostalom. Ne volim da pričam unapred, ali ću se potruditi da ih obradujem sa što više pogodaka".

Sportski direktor Mitar Mrkela kaže da Zvezda nije mogla da propusti priliku da dovede Vukanovića.

"Želim mu da dugo igra u Crvenoj zvezdi, da ima značajan doprinos u daljim uspesima i dodatno napreduje. Verujem da će imati lepu karijeru u Zvezdi", rekao je Mrkela.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Večiti derbi,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.