Vujošević ponovo napao! Trener Partizana udario Andrića!

Izvor: Sportal.rs, 29.Okt.2014, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević ponovo napao! Trener Partizana udario Andrića!

Košarkaši Partizana odigrali su najbolji meč ove sezone, ali to je bilo nedovoljno da se crno-beli vrate iz Jerusalima sa pobedom. Hapoel je u samoj završnici stigao do prvog trijumfa u E Grupi Evrokupa, ujedno naneo Beograđanima treći poraz.

Ono što je pored dobre igre crno-belih i slavlja domaćina obeležilo meč, je novi ispad trenera Partizana Duška Vujoševića.

Naime, iskusni strateg je po završetku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << meča uz bujicu psovki i kritika na račun Mihajla Andrića, prišao i udario beka Partizana u predelu vrata.

Slično je, podsetimo, prošao i Bogdan Bogdanović tokom meča naše lige protiv FMPa minule sezone, kada ga je Vujošević hvatao za vrat.

OVDE pogledajte neprijatnu scenu iz Jerusalima.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.