Vučeliću novi petogodišnji mandat na čelu FK Partizan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2022, 17:36

Vučeliću novi petogodišnji mandat na čelu FK Partizan

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić dobio je novi petogodišnji mandat na Skupštini kluba, koja je održana danas u Sportskom centru Teleoptik.

Istovremeno, izabran je ovi Upravni odbor, u kome su, između ostalih, prof. Dr Vladimir Đukić, direktor KBC "Dragiša Mišović", legenda kluba Goran Pandurović, kao i Veljko Mihailović, sponzor kluba.

Članovi Skupštine izglasali su nov sastav Nadzornog odbora na čelu sa advokatom Veljkom Delibašićem, potpredsednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Advokatske komore Srbije.

Takođe, Miloš Vazura dobio je novi petogodišnji mandat na mestu generalnog direktora kluba.

Novi članovi Skupštine, između ostalih, postali su Ivica Kralj, Igor Duljaj, Goran Pandurović, Dejan Rusmir, Ivica Iliev, Vanja Radinović, direktor Omladinske škole, Goran Kadenić i drugi.

Mladi trio iz Partizana otišao u Čukarički

Mladi fudbaleri Matija Stojanović, Veljko Mirosavić i Janko Rakonjac potpisali su ugovore sa Čukaričkim, saopštio je klub.

Klub je potpisao ugovore sa trojicom igrača rođenih 2005. godine, sva trojica su na Banovo brdo došla iz Partizana.

Stojanović igra na poziciji centralnog veznog, rođen je 24. novembra 2005. u Beogradu, Mirosavić pokriva poziciju levog beka, rođen je 15. juna 2005. u Loznici.

Rakonjac igra na poziciji napadač, rođen je 13. februara 2005. u Čačku, a sva trojica pomenutih igrača su reprezentativci Srbije u svojoj kategoriji.

Stojanović, Mirosavić i Rakonjac će trenirati i igrati u omladinskoj selekciji Čukaričkog, kod šefa struke Pavla Delibašića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

TRIO IZ PARTIZANA POJAČAO ČUKARIČKI: Na Banovo brdo stigli Stojanović, Mirosavić i Rakonjac!

Izvor: Kurir, 17.Jan.2022

Čukarički je u ponedeljak potpisao ugovore sa trojicom igrača rođenih 2005. godine, sva trojica su na Banovo brdo došla iz Partizana

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.