Izvor: Radio 021, 19.Jun.2020, 21:09

Vojvodina savladala Partizan u uvertiri za finale Kupa

Fudbaleri Vojvodine savladali su na svom stadionu Partizan sa 1:0, u okviru 30. Kola Linglong Superlige Srbije.

Meč na "Karađorđu" odlučen je u 14. minutu kada je iz penala pogodio Nemanja Čović.

Svemu je prethodio "sporan" prekršaj Lazara Markovića nad Miljanom Vukadinovićem kada je sudija Miloš Đorđić pokazao na belu tačku.

Prva prilika na utakmici je viđena u 13. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i to nakon što je dosuđen penal za Vojvodinu. Posle udarca Bojića sa desne strane, u duelu za loptu bili su Vukadinović i Marković, a sudija Miloš Đorđić je procenio da je u pitanju bio prekršaj za najstrožu kaznu. Siguran izvođač penala je bio Čović, koji je tako doveo svoj tim u vođstvo.

Na drugoj strani, Partizan je uzvratio u 30. minutu, kada je, sa oko 25 metara, odlično šutirao Ivanović, ali je sjajno odbranio Simić. Samo minut kasnije, gosti su imali još jednu odličnu priliku, kada je, nakon kornera, udarac glavom uputio Matić, ali je još jednom sjajno odbranio Simić.

U 34. minutu, slobodan udarac za Vojvodinu sa oko 20 metara iskosa je izveo Drinčić, ali je lopta prošla nekoliko centimetara pored stative. To je ujedno bilo sve od šansi u prvom poluvremenu.

U drugom delu meča, igra se odvijala uglavnom na sredini terena, bez izrazitih prilika za gol. Partizan je više napadao, dok je Vojvodina uglavnom u kontranapadima pokušavala da udvostruči vođstvo. Međutim, novih golova nije bilo, pa je pobeda u derbiju pripala crveno-belima.

Iste ekipe sastaće se u Nišu u sredu, u okviru finala Kupa Srbije.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.