Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2021, 12:27

Vlahović: Karijeru bi da završim u Partizanu, o transferu na razmišljam

"U mojoj glavi je samo sreda i utakmica koja nas čeka protiv Kaljarija", izjavio je sjajni srpski napadač

Dušan Vlahović dominira Italijom. Drugi je strelac Serije A sa 21 pogotkom, u leđa gleda samo zvezdi Juventusa Kristijanu Ronaldu. Iz nedelje u nedelju oduševljava svojim partijama u dresu Fjorentine, nemilice trese mreže, pa i ne čudi što se već uveliko priča o interesovanju brojnih evropskih klubova za njegove usluge. Gostujući u jutarnjem programu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << TV Prva govorio je o poređenjima sa Gabrijelom Batistutom i Zlatanom Ibrahimovićem, svojoj sudbini u Firenci, ali i o povratku u redove Partizana, u kojem je i počeo svoju fudbalsku karijeru.

Sreda, 18.30: (2,50) Kaljari (3,30) Fjorentina (2,85)

Pomno prati dešavanja u bivšem klubu, a ističe i da planira da kopačke o klin okači u crno-belom dresu.

"Već sam govorio da bih voleo da završim karijeru u Partizanu i nadam se da će se to i dogoditi. Naravno da pratim igre tima, ja sam od malih nogu navijač Partizana i radujem se svakom Partizanovom uspehu. Sada predstoji finale Kupa protiv Zvezde, derbi i ja im želim sreću i nadam se da će i oni dati sve od sebe da pobede, kako bi obradovali nas navijače Partizana".

Minulog vikenda je postao tek četvrti strani igrač u istoriji Fjorentine koji je u jednoj sezoni postigao 20 i više golova. Pre njega su to uspeli da izvedu Gabrijel Batistuta, Kurt Hamrin i Pedro Petrone. Već su krenela poređenja sa legendarnim Argentincem, a još ranije su ga mediji u Italiji stavljali u isti koš za zvezdom Milana, Zlatanom Ibrahimovićem.

"Sigurno je da mi to prija, neću lagati, ali poređenja su uvek mač sa dve oštrice. Treba ostati čvrsto na zemlji. Mislim da još nisam mnogo uradio i ne bih želeo da se obazirem na te stvari, pa bih želeo da nastavim da igram kao i do sada i da nastavim u istom ritmu".

Eksplodirao je u decembru i u periodu od 12. do 35. kola postigao čak 20 golova. Pre toga je upisao samo jedan, a kao glavni razlog za nagli uspon navodi dolazak Ćezarea Prandelija na klupi Viole.

"Preokret u ovoj sezoni bio je dolazak Prandelija na klupu. Pomogao mi je, dao mi je šansu, konstantnost i ja sam to iskoristio na najbolji mogući način. Daću sve od sebe da ovako nastavim".

Jasno, njegove blistave partije nisu promakle ni nekim od najvećih evropskih klubova. Ipak, ističe da ne razmišlja o tome i da je maksimalno posvećem Fjorentini i završnici tekuće sezone.

"U mojoj glavi je samo sreda i utakmica što nas čeka protiv Kaljarija. Generalno me zanima da privedemo sezonu kraju na najbolji mogući način. To mi je fokus i izbegavam da čitam te stvari jer mi skreću pažnju".

Postao je i bitan šraf u reprezentaciji Srbije od dolaska selektora Dragana Stojkovića. Nema sumnje da će dobijati sve veću ulogu kako vreme bude odmicalo. Iskoristio je i priliku da prokomentariše rad sa selektorom, kao i atmosferu u državnom timu.

"Piksi je kao trener jako dobar, kada je došao u reprezentaciju svima nam je pomogao. Vidi se atmosfera među nama i vratio je kult reprezentacije. Objasnio nam je šta znači kada igraš za svoju državu i kada je predstavljaš i da svi moramo da budemo srećni i ponosni zbog toga. Ambicije su nam da se plasiramo na Svetsko prvenstvo u Kataru i nadam se da ćemo to učiniti", zaključio je Vlahović.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Vlahović: Karijeru bih da završim u Partizanu, o transferu na razmišljam

Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2021

"U mojoj glavi je samo sreda i utakmica koja nas čeka protiv Kaljarija", izjavio je sjajni srpski napadač..Dušan Vlahović dominira Italijom. Drugi je strelac Serije A sa 21 pogotkom, u leđa gleda samo zvezdi Juventusa Kristijanu Ronaldu. Iz nedelje u nedelju oduševljava partijama u dresu Fjorentine,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.