Vezista Vojvodine potvrdio: Pregovaram sa Partizanom

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jan.2018, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vezista Vojvodine potvrdio: Pregovaram sa Partizanom

„Postoje kontakti, ali se još nismo dogovorili“, poručio Dušan Jovančić

Partizan i Dušan Jovančić - priča je otvorena! A hoće li biti zatvorena transferom veziste Vojvodine u Beograd biće poznato u narednih nekoliko dana.

Sportski sektor Partizana označio je Jovančića kao igrača koji bi doneo dodatni kvalitet timu Miroslava Đukića. Tim pre što je na izlaznim vratima Humske Marko Jevtoić, a neizvesno je hoće li u klubu ostati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Everton Luiz.

Čelnici crno-belih nisu gubili vreme. Kontakt sa članom najboljem tima Superlige u jesenjoj polusezoni je uspostavljen.

„Kontakti s ljudima iz Partizana postoje, razgovarali smo, ali ništa konkretno se nismo dogovorili. Još uvek nisam odlučio hoću li potpisati novi ugovor s Vojvodinom ili ću promeniti sredinu, a sve će biti poznato u naredna dva-tri dana. Pregovori sa zainteresovanim klubovima su u toku, među njima su i Novosađani i postoji šansa da ostanem na Karađorđu“,  rekao je Dušan Jovančić za novosadski “Dnevnik” i dodao da ima i nekoliko ponuda iz inostranstva.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.