Već se zna ko će naslediti Džikića na klupi Partizana?

Izvor: Telegraf.rs, 03.Feb.2017, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Već se zna ko će naslediti Džikića na klupi Partizana?

Trener Partizana Aleksandar Džikić tu fukciju obavljaće do kraja sezone, a onda će se preseliti u SAD gde namerava da nastavi karijeru, mada je opcija i selektorska pozicija na klupi BiH.

O odlasku Džikića na kraju sezone već se spekulisalo, i to nije novost, ali jeste da je već poznat njegov naslednik.

Prema navodima pojedinih makedonskih medija, prvi pik uprave Partizana da preuzme crno-bele iduće takmičarske godine je srpski trener Dragan Nikolić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Reč je o stručnjaku koji je preporodio makedonski Karpoš Sokoli u ABA ligi, a, kako prenose Makedonci, i trener koji je načelno dogovorio prelazak u Partizan po završetku sezone. Naravno, pod uslovom da Džikić napusti klub.

Nikoliću bi dolazak u Partizan bilo najveće dostignuće u karijeri, bez sumnje, budući da je svoje trenersko znanje do sada prenosio u Proleteru, Tamiš, Radničkom, Metalcu i zemunskoj Mladosti.

Do njegovog dolaska u Karpoš, makedonski tim nije zabeležio nijednu pobedu u ABA ligi, a onda, sa dolaskom Srbina na klupu, upisao je svih osam koliko sada ima.

Ukupno, Karpoš je sa Nikolićem na klupi zabeležio 13 pobeda u 22 utakmice.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Dragan Nikolić

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Džile: "Makedonci znaju nešto što ja ne znam?"

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2017, 17:22

U izjavi za Blic TV, Aleksandar Džikić je istakao da "Grobari" nemaju razloga za brigu...Juče je kao "bomba" odjeknula informacija da će Aleksandar Džikić napustiti Partizan na kraju sezone i da će se preseliti u Ameriku gde će nastaviti svoju karijeru...Makedonski "Sport" je napisao i da će...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.