VUČELIĆ SIJA OD SREĆE: Ovo je istorijski uspeh za Partizan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2017, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČELIĆ SIJA OD SREĆE: Ovo je istorijski uspeh za Partizan (FOTO)

Crno-beli posle 13 godina dočekali evropsko proleće.

Partizan će posle 13 godina igrati u nokaut fazi evropskog takmičenja. Ovaj uspeh obradovao je sve u crno-belom taboru.

Tako je prvi čovek kluba iz Humske, Milorad Vučelić sijao od sreće. U tom trenutku je i najavio veliki posao u januarskom prelaznom roku.

- Može se reći da je ovo istorijski uspeh za Partizan. Čestitam igračima, stručnom štabu, navijačima koji nas uvek bodre. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Presrećan sam! To što će crno-beli igrati i na proleće u Evropi je veliki uspeh koji obećava, ali i velika obaveza za nas u upravi da mnogo radimo tokom zimskog prelaznog roka - rekao je Vučelić, a preneo Sport klub.

Po njegovim rečima, na utakmici sa Augzburgom Partizan je potrošio svu nesreću.

- Na utakmici protiv Augzburga smo potrošili svu nesreću, a sada je na red došla sreća. Svi znamo da sreća prati samo najbolje jer su je zaslužili, zaključio je kroz osmeh Vučelić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.