Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2015, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO POZIVNICA: Partizanovci, ne propustite meč sezone, svi u hram u sredu! (VIDEO)

Posle zvanicnog poziva od strane kluba na utakmicu Partizan – Steaua i navijači srpskog šampiona su napravili svoj video kojim žele da pozovu sve Partizanovce da ne propuste meč sezone.

U video klipu se jasno može videti da su ljubimci navijača Partizana legenda crno-belih Saša Ilić i “zlatni orlić” Andrija Živković, ali i da mnogo oчekuju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << od novih igraчa kao što su Božinov i Fabrisio.

(Izvor: Youtube/colovic86)
U sredu 5. августа 2015. godine sa pocetkom od 20.30 odigraћe se revanš utakmica treceg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Steaue, a cene ulaznica za taj duel su:
– Jug/Sever 500 dinara
– Istok/Zapad, bočni delovi tribina 1.000 dinara
– Istok/Zapad, centralni delovi tribina 1.500 dinara
– Mesto u ložama 5.000 dinara
Pročitajte i koje će sve igrače trener Milinković imati na raspolaganju i šta o revanš meču sa Rumunima kaže Miroslav Vulićević.
The post VIDEO POZIVNICA: Partizanovci, ne propustite meč sezone, svi u hram u sredu! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAŠA ILIĆ: Da naplatimo dobru igru iz prvog meča

Izvor: HotSport.rs, 04.Avg.2015, 09:31

I fudbaleri i navijači Partizana sa nestrpljenjem očekuju sredu kada je na programu revanš meč treće runde kvalifikacija za Ligu šampiona između tog tima i rumunske Steaue.. . Legendarni kapiten crno-belih Saša Ilić smatra da je njegov tim napravio odlučan korak ka plej-of fazi kvalifikacija...

Nastavak na HotSport.rs...

Rumunski navijači stižu u Beograd, ali za koga će navijati?

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2015

Nakon praznih tribina na domaćem terenu, Rumuni će i u Beogradu biti bez podrške...Istina, u glavni grad Srbije stižu navijači iz ove zemlje, ali oni neće podržavati Steauu...Naime, iz Temišvara na sutrašnji meč stiže određena grupa navijača koji će na revanš utakmici kvalifikacija za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.