VELIKI UDARAC ZA ZVEZDU: MIlojević mora na Partizan bez VAŽNOG aduta

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 10:00

VELIKI UDARAC ZA ZVEZDU: MIlojević mora na Partizan bez VAŽNOG aduta

Hendikep za crveno-bele.

Nižu se loše vesti za Vladana Milojevića pred subotnji 172. Večiti derbi. U meču koji lako može da odluči šampionsku trku trener crveno-belih ima sve više kadrovskih problema.

Aktuelni šampion ima bod manje od crno-belih i pobeda se nameće kao imperativ, ali i problemi oko sastava tima-

Od ranije se zna da neće igrati Miloš Degenek koji je operisao stopalo i oporavlja se od hirurškog zahvata. Nedavno je potvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ni Vladimir Lučić neće biti u kombinaciji zbog povrede, te je i za njega, kao i za australijskog reprezentativca sezona završena.

Najnoviji u nizu pehova za Milojevića je što će u duel sa Partizanm morati i bez pomoći Aleksandra Kataija!

Zvezdin Magiko je tokom cele sezone imao problem s povredama, ali je prethodnog vikenda protiv TSC sedeo na klupi. Međutim, ni iskusni krilni fudbaler izostaće u subotu iz zvaničnog protokola.

Kada se tome doda da su zbog povreda još uvek van stroja štoperi, kapiten Aleksandar Dragović i Uroš Spajić, jasno je na kakvim se mukama nalazi stručni štab tima sa Marakane.

Ipak, medicinski tim crveno-belih čini sve kako bi oporavio nekadašnjeg austrijskog reprezentativca i bivšeg igrača Krasnodara, pa su velike šanse da se njih dvojica nađu u sastavu za Večiti derbi. Ukoliko se to ne dogodi, Milojević kao zamene na raspolaganju ima Nasera Đigu, Srđana Mijailovića i Marka Stamenića.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.