VELIKI PREOKRET: Željko Obradović umesto Gudurića ipak želi igrača Partizana! (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2017, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI PREOKRET: Željko Obradović umesto Gudurića ipak želi igrača Partizana! (VIDEO+FOTO)

Fenerbahče pokazuje ogromno interesovanje i želi ga što pre.

Fenerbahče želi miljenika Zvezdinih Delija Marka Gudurića, ali se interesuje i za talentovanog prvotimca Partizana Vanju Marinkovića.

Ovu vest plasirali turski novinari, dobro upućeni u dešavanja na košarkaškoj pijaci.

SVE JE JAVNO PRIZNAO: Obrad Tomić PROGOVORIO o navijanju za Zvezdu i igranju za Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (FOTO)

Fenerbahce show interest for Vanja Marinkovic of @PartizanBC . He is absolutely more valuable and talented then Guduric!

— Fersu Yahyabeyoğlu (@fersudeniz) July 12, 2017

Navodi se da je mladi bek znatno isplatljivija investicija za prvaka Evrope od Gudurića, kao i da poseduje vanserijski talenat, po njima i veći nego prvotimac crveno-belih. Navijači Fenera, Marinkovića već porede sa Bogdanom Bogdanovićem koji je u Istanbul takođe stigao iz Partizana.

Announce the new Bogdanoviç - Vanja Marinkoviç @FBBasketbol

— Timur 🏆🏆🏆 (@Rumit6) July 13, 2017

Vanja je trenutno sa mladom reprezentacijom Srbije koju očekuje Evropsko prvenstvo na Kritu. Naša U20 selekcija je pre Evrobasketa učestvovala na prestižnom turniru "Turgut Atakol" u Istanbulu. Srbija je osvojila prvo mesto, a Vanja Marinković je proglašen za MVP-ija turnira.

Vanja Marinkovic had terrific offensive showing in Turgut Atakol U20 Tournament. Here are some of his highlights against Turkey. pic.twitter.com/K8DyUPwWDc

— Gökberk Yenitepe (@hgyenitepe) July 9, 2017

 Marinković ima samo 20 godina, ali iza sebe ima tri seniorske sezone, dok je u prošloj prosečno postizao 8,1 poen i imamo 2,7 skokova, odnosno 1,5 asistencija po utakmici. U podmladak Partizana je stigao na leto 2011. godine, kada je već bilo jasno o kakvom se potencijalu radi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.