VELIKI ISPIT ZA CRNO-BELE! Partizan sutra protiv Olimpijakosa

Izvor: Press, 01.Avg.2017, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI ISPIT ZA CRNO-BELE! Partizan sutra protiv Olimpijakosa

Nakon negativnog rezultata u Beogradu, fudbaleri srpskog šampiona pokušaće da nadoknade rezultat u Pireju.

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana nalaze se na velikom ispitu - potrebno je da nadoknade 1:3 protiv Olimpijakosa i to u Pireju u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Prošlog utorka na stadionu u Humskoj uprkos odličnoj igri, fudbaleri Partizana poraženi su od Olimpijakosa sa 1:3, pa će sutra od 20.45 imati, za neke, nemoguću misiju.

Sportski direktor Ilica Ilijev najavio je da Leonardo neće igrati u Pireju, a navijači i dalje velika očekivanja polažu u novo pojačanje Sumu.

Miroslav Đukić, strateg crno-belih najavio je da se njegov tim neće predati, a našem stručnjaku preokret rezultata nije stran.

Ukoliko ostvare pozitivan ishod i plasiraju se u poslednje kolo kvalifikacija, crno-beli će imati osiguranu grupnu fazu Lige Evrope, ali i mogućnost plasmana u najelitnije fudbalsko takmičenje.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Press...






Povezane vesti

"Svi očekuju da razbijemo Partizan, nema tajni"

Izvor: B92, 02.Avg.2017, 09:00

Saša Zdjelar, srpski internacionalac u redovima Olimpijakosa, kaže da su očekivanja javnosti u Grčkoj da njegova ekipa razbije Partizan...Crveno-beli iz Pireja slavili su pre osam dana u Humskoj 3:1, pa su veliki favoriti pred revanš na Karaiskakiju od 20.45, u revanš meču trećeg kola kvalifikacija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.