Uživo: Nezadovoljni Rašović izveo Pauljevića, Radnički - Partizan 0:0

Izvor: Blic, 11.Maj.2013, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Nezadovoljni Rašović izveo Pauljevića, Radnički - Partizan 0:0

Fudbaleri Partizana gostuju Radničkom u Kragujevcu na stadionu "Čika Dača" u okviru 27. kola Jelen Superlige.

Vuk Rašović je na klupi crno-belih debitovao protiv niškog Radničkog pobedom u Humskoj od 3:1, a na prvom gostovanju izveo je sastav: Stojković, Pauljević, Miljković, Ivanov, Lazevski, Smiljanić, Ilić, Jojić, Lazar Marković, Šćepović i Mitrović.

Novi trener Partizana pomalo je iznenadio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odlukom da Miljković čini štoperski tandem sa Ivanovim.

Sa druge strane, trener Kragujevčana Dragoljub Bekvalac opredelio se za sledećih 11: Čančarević, Pavlović, Tintor, Otašević, Marić, Petrović, Petronijević, Fejsa, Beljić, Milošković i Spalević.

Glavni sudija meča je Dejan Santrač iz Pavliša, a dešavanja sa "Čika Dače" pratite uživo uz Blicsport.rs.

U prvih 20 minuta ništa značajnije se nije dogodilo, pa ako se neko uključio sredinom drugog poluvremena nije ništa propustio. Radnički je bio nešto bolji, a jedinu priliku je imao u 16. minutu kada je Beljić prihvatio loptu posle loše intervencije Stojkovića, ali je propustio da zatrese mrežu sa 10 metara.

Koliko je Partizan loše igrao govori i to da se Vuk Rašović već u 29. minutu odlučio za prvu izmenu. Očito je bio nezadovoljan kako je Pauljević pokrivio desnu stranu, pa ga uveo Vojislava Stanković koji je otišao na mesto štopera, Miljković na svoju poziciju desnog beka.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.