Uživo: Lep gol Babovića za vođstvo Partizana u Kragujevcu

Izvor: Blic, 12.Maj.2012, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Lep gol Babovića za vođstvo Partizana u Kragujevcu

Fudbaleri Partizana u pretposlednjem kolu Jelen Superlige gostuju Radničkom u Kragujevcu. Golom Babovića u 20. minutu crno-beli vode 1:0.

Meč u Kragujevcu rezultatski ne znači crno-belima, ali ih to nije sprečilo da već u 20. minutu dođu u vođstvo.

Trener Avram Grant odlučio je da od početka ukaže šansu mladom Nikoli Ninkoviću, a pored njega na terenu su još golman Radiša Ilić, u odbrani su Aksentijević, Ostojić, Ivanov, Miljković, na sredini Kamara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Smiljanić, Tomić, Ninković i Babović i u špicu je usamljen Lamin Dijara.

Mladi Ninković je opravdao ukazano poverenje kada je na brzinu izveo slobodan udarac i proigrao Babovića iskosa po levoj strani, a zamenik kapitena Partizana udarcem iz prve pogodio gornji levi ugao gola Čančarevića za 1:0.

Povezane vesti: Sudija meča Partizan - Vojvodina član grupe "Grobari Čokot" na Fejsbuku Iz minuta u minut: Partizan - Vojvodina 4:1, Radnički Kragujevac - Crvena zvezda 0:0 Partizan protiv Slobode sa novim semaforom, Zvezda u Ivanjici nastavlja poteru Stanojević: Zadovoljan sam reakcijom posle derbija Vukić i Partizanovi štoperi naneli prvi poraz Radničkom iz Kragujevca

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.