Izvor: Radio 021, 11.Nov.2019, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni radnici "Prvog partizana" zbog sumnje da su prodavali projekte

Državljanin Severne Makedonije, bivši inženjer "Prvog partizana" i dvojica radnika uhapšeni su zbog sumnje da su prodali dokumenta "Prvog partizana" koja se odnose na proizvodnju oružja i municije.

Uhapšeni su bivši inženjer u "Prvom partizanu" B.G. iz Užica, konstruktor u Pogonu za alate i mašine u "Prvom partizanu" N.I. iz Požege i projektant mašina M.M. iz Užica. Uhapšen je i državljanin Severne Makedonije koji je vlasnik "Ars grupe" iz Skoplja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Njima se stavlja na teret da su prodavali projekte i druge dokumente koji pripadaju "Prvom partizanu" iz Užica, a odnose se na proizvodnju oružja i municije.

Oni su osumnjičeni za zloupotrebu položaja odgovornog lica i davanje mita.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.