UŽIVO: Partizan protiv Tofaša za narednu fazu Evrokupa

Izvor: Večernje novosti, 13.Nov.2019, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan protiv Tofaša za narednu fazu Evrokupa

Crno-beli gostuju turskom timu u okviru sedmog kola Evrokupa U Beogradu je Partizan propustio priliku da “overi” plasman u narednu fazu Evrokupa, pa će to pokušati da uradi na gostovanju.Crno-beli večeras igraju protiv Tofaša u Bursi u okviru sedmog kola takmičenja. Sa ekipom nisu otputovali Volden i Parahovski, dok su u timu Trifunović i Miletić.- >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Očekujem i sada meč u kome ćemo morati mnogo fizički da se potrošimo. Kada igramo sa velikom dozom energije onda izgledamo baš dobro. To je jedini recept koji treba da primenjujemo. Nebitno je ko će kako da odigra, već samo da dobijamo - rekao je Novica Veličković.Dešavanja sa meča pratite na sajtu “Novosti”.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Partizan se ispromašivao, novi poraz u Evrokupu!

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2019

Imali su crno-beli šansu, na kraju makar imaju bolju razliku od Tofaša u međusobnom duelu...Partizan je poražen u okviru sedmog kola Evrokupa u Turskoj od Tofaša rezultatom 82:72...Očajno je Partizan počeo ovaj duel. Domaćin je na krilima Lodžeskog i Mehije igrao dobro u napadu, a crno-beli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.