UŽIVO: Partizan - Voždovac 1:3, sve je gotovo! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2017, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan - Voždovac 1:3, sve je gotovo! (VIDEO)

Pratite tekstualni prenos utakmice četvrtog kola Superlige Srbije

PARTIZAN - VOŽDOVAC 1:2

/Đurđević 7 - Stuparević 8, Duronjić 38, Ješić 88/


Stadion Partizana

Sudija: Aleksandar Vasić (Novi Žednik)

PARTIZAN: Kljajić - Vulićević, Ćirković, Ostojić, Nemanja G. Miletić - Jevtović, Kosović (od 61. Radin) - Janković, Tavamba, Suma - Đurđević. Rezerve: >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << N. Stevanović, Đuričković, Marjanović, Radin, Pantić, Nemanja R. Miletić, Jovanović. Trener: Miroslav Đukić

VOŽDOVAC: Popović - Gajić, Ivković, Mihajov, Filipović - Pavlović, Putinčanin Petrović (od 68. Ješić) - Duronjić (od 73. Mašović), Srećković (od 83. Gavrić) - Stuparević. Rezerve: Knežević, Zec, Mašović, Perović, Blagojević, Gavrić, Ješić. Trener: Ilija Stolica.

KRAJ: Voždovac je naneo prvi poraz crno-belima u prvenstvu posle godinu dana.

90.minut: Odlična šansa za Tavambu. Tukao je glavom i promašio. Nije ovo veče crno-belih.

88.minut: Strašan gol rezerviste Voždovca. Srolao je loptu i onda levicom pocepao mrežu Kljajića. Pre toga su defanzivci Partizana previše komplikovali. Katastrofalno je pogrešio Miletić, pre toga je mnogo komplikovao Ćirković, Ali sve pohvale za goste. Sjajna partija i aplauzi za tim Ilije Stolice u Humskoj.

88.minut: Gol za Voždovac. Sve je rešeno u Humskoj.

85.minut: Šutirao je Janković iz slobodnog udarca, ali samo u živi zid. U nastavku je ponovo pokušao Janković, ali brane se gosti. I ponovo traže penal domaći.

82.minut: Sada Vulićević ulazi iskosa. Nit šut, nit centaršut. Opet crno-beli stežu obruč.

82.minut: Traže penal domaćini posle duela Jankovića i Mihajlova, Vasić samo odmahuje rukom.

81.minut: Uzvraćaju gosti. Dobro je tukao Ješić posle asistencije Mašovića. Pored gola.

78.minut: Vrlo problematična odluka u Humskoj. Janković je postigao gol posle asistencije Radina, ali je jedan od pomoćnika podigao zastavicu. Biće u ovom detalju mnogo reči narednih dana, baš kao i o penalu za crno-bele.

76.minut: Žuti kasrton za Radina posle oštrog starta nad Srećkovićem. Zasluženo. Ukazaće se pomoć igraču Voždovca, gosti kao da "kradu" vreme.

71.minut: Partizan u naletu. Šutirao je suma sa 15 metara posle akcije Tavambe. Sve je lepo bilo osim završnog udarca. Preko gola. Crno-beli kreću u totalnu ofanzivu. Kao da je gostima ponestalo snage.

70.minut: Opet Đurđević u glavnoj ulozi. Ovog puta napadač crno-belih je slabo reagovao. Dozvolio je Filipoviću da mu ukliza.

69.minut: Nezgodan udarac Đurđevića. Tukao je napadač Partizana, odbranio je Popović.

67.minut: Šansa za Tavambu! Tukao je Kamerunac posle kornera. Preko gola...

65.minut: Probudio se Partizan u poslednjih nekoliko minuta. Počeo je da kontroliše loptu. Nema velikih prilika, ali uspevaju da ukoče goste u ranoj fazi.

64.minut: Umesto Kosovića igraće Radin. Postigao je gol Đurđević, ali je bio u ofsajdu.

61.minut: Jako potresna scena u Humskoj. Povrđen je Kosović, ne može da se osloni na nogu, pa je uz pomoć lekarske ekipe napustio teren. Držao se mladi vezista za koleno. Ne izgleda dobro. Baš ne izgleda.

58.minut: Strašno igra Voždovac u ovim trenucima. Vezali su Zmajevi deset pasova, razvlačili odbranu crno-belih... Usledilo je centaršut i pokušaj Stuparevića. Srećom za domaćina pored gola.

55.minut: Konfuzno se brane učenici Miroslava Đukića. Opet je bilo vruće ispred gola Filipa Kljajića. Moraće trener crno-belih nešto da promeni.

53.minut: Suma je bio u individualnoj akciji, na kraju loš udarac Tavambe. Kontru su razvili gosti, zamalo je zakasnio Stuparević. Baš jednostavno i brzo igra ekipa Ilije Stolica. Zaslužuju gossti mnogo pohvala.

50.minut: Korner za Partizan, ali bez opasnosti za gol Popovića. Voždovac ima posed lopte i na taj način uspeva da se oslobodi pritiska. Vrlo su hladnokrvni igrači Ilije Stolice u pasu.

46.minut: Odmah na početku dobra šansa za Partizan. Lepo i jako je šutirao Janković sa nekih 13 metara. Istakao se Popović i odbio loptu. Zakasnio je Suma da je sprovede u mrežu.

POČELO JE DRUGO POLUVREME

Na ovu utakmicu možete se kladiti u Kladionici MOZZART UŽIVO. Evo trenutno nekih od kvota:

Partizan daje sledeći gol - kvota 1,30

Partizan pobeđuje - kvota 2,20

Na kraju meča biće nerešeno 3,15

Voždovac daje sledeći gol 6,00

Voždovac pobeđuje 3,25


KRAJ PRVOG POLUVREMENA: Partizan - Voždovac 1:2! Izuzetno zanmimljiva utakmica u Humskoj 1. Počelo je dobro po crno-bele, poveli su golom Urođa Đurđevića iz jedanaesterca u sedmom, odmah je uzvratio Filip Stuparević u osmom minutu, da bi u 38. Borko Duronjić kaznio veliku grešku Filipa Kljajića, pa gosti imaju prednost.

Igraće se tri minuta nadoknade u prvom poluvremenu.

44. minut: Polukontra Paritzana, sjajna potez Sume, koji je proigrao Đurđevića, ovaj pokušao da pronađe Tavambu na petercu, ali je ispred Kamerunca intervenisao Saša Ivković i izbacio loptu u korner.

38. minut: GOOOOL! Veliko iznenađenje u Humskoj, vodi Voždovac 2:1. Strelac je Borko Duronjić. Mladi napadač gostiju je bio snalažljiv na drugoj stativi, ali je bar za pola gola "zaslužan" Filip Kljajić. Golman Partizana je pokušao da uhvati loptu posle centaršuta sa desne strane, ona mu je prošla kroz ruke i taj poklon dočekao je novajlija iz OFK Beograda.



35. minut: Potpuno otvorena utakmica sa obe strane...

30. minut: Posle udarca iz ugla, Zmajevi su imali još jednu šansu. Butinom je loptu nehotice dirao Nemanja Miletić, umalo da prevari Kljajića, koji je morao da interveniše na gol-crti.

29. minut: Još jednom ofanzivci Voždovca prave problem crno-belima, Srećković je zavrnuo na peterac, ali ovoga puta Lazar Ćirković izbacuje loptu u korner.

25. minut: Zicer za crno-bele. Nebojša Kosović je "kašikom" prebacio odbranu Partizana i uposlio Tavambu, da bi šut Kamerunca ukrotio sjajni Zoran Popović.



23. minut: Solopartitura Borka Duronjića, koji je s leve strane napada Voždovca ušao unutra, pucao sa ivice kaznenog prostora, namučio Kljajića da bi opasnost pred Partizanovim golom otklonio Nemanja Miletić.



20. minut: Posle dva brza gola, igrači su "povukli ručnu", nema više ni tako izrazitih šansi. Crno-beli imaju inicijativu, ali ne stvaraju prilike.

10. minut: Au, kakva prilika za Zmajeve. Todor Petrović je sam izbio pred Kljajića, ali je golman Partizana "skinuo" zicer. Ostaje 1:1.

8. minut: GOOOOL! Odmah je uzvratio Voždovac. Praktično, čim je lopta krenula sa centra, izjednačio je 17-godišnji Filip Stuparević, tako što je iskorostio nepažnju Lazara Ćirkovića i u padu sačekao dugu loptu, matiravši Kljajića - 1:1.



7. minut: GOOOOL! Poveo je Partizan 1:0. Strelac je Uroš Đurđević sa 11 metara. Pucao je snažno u desnu golmanovu stranu, Zoran Popović je pogodio gde će lopta ići, ali je šut bio dovoljno jak da zatrese mrežu.



6. minut: Jedanaesterac za Partizan! Sudija Aleksandar Vasić je start Ivkovića nad Markom Jankovićem okarakterisao kao faul za najstrožu kaznu, pa će crno-beli imati priliku da povedu.

4. minut: Iz slobodnog udarca tukao je Marko Janković, njegov šut izblokirao je živi zid gostiju.

2. minut: Prvi ozbiljniji napad na utakmici izveo je Partizan, ali je Uroš Đurđević zaustavljen faulom. Prekršaj je napravio Miloš Pavlović. Biće slobodan udarac za domaćina i dobra šansa da stvori prvu šansu.

UTAKMICA JE POČELA!

Manje-više očekivan sastav Partizana. Trener Miroslav Đukić vratio je među startere bekovski par Miroslav Vulićević - Nemanja G. Miletić, kao i desnokrilnog vezistu Marka Jankovića (svi predahnuli u Subotici), ali je iz protokola izostavio Evertona Luiza. Brazilski zadnji vezni oseća posledice lakše povrede i stručni štab je odlučio da ništa ne rizikuje uoči duela sa Vojvodinom u narendom kolu.

Što se tiče Voždovca, Ilija Stolica je izveo, bar tako deluje na osnovu imena, zanimljivu formaciju 4-3-2-1. Istoj je pribegavao i u prolećnom delu minulog prvenstva, s tim da je najistureniji mlađani Filip Stiparević, koji će za dve sedmice napuniti tek 17 godina.

Posle tri relativno lake pobede, Partizan će u od 20.00 časova pokušati da nastavi trijumfalni niz u Superligi i u vanrednom kolu protiv Voždovca gledati kako da se što bolje spremi za izazovniji meč, narednog vikenda, u vidu gostovanja Vojvodini.

Crno-beli imaju nepogrešiv učinak u prvenstvu, savladali su Mačvu (6:1), Javor (2:1) i Spartak (1:0), a u prethodnoj sezoni su čak četiri puta tukli Zmajeve i sve ih to stavlja u poziciju favorita. Duel u Humskoj biće sudar nesuđenog trenera Parnog valjka Ilije Stolice i povratnika na klupu Miroslava Đukića (dobio šansu tek kad su propali pregovori s trenerom Voždovca), uz napomenu da su obojica zagovornici napadačkog fudbala, što bi moglo da znači i utakmicu sa velikim brojem golova.

MOZZART kvote 2705 Partizan - Voždovac 1 (1,20), X (5,80), 2 (13,00)

Posebno ako se ima u vidu da je pre gostovanja u Subotici Partizan vezao četiri meča na kojima je prošla igra GG3+, dok su Zmajevi posle remija s Radnikom na premijeri vezali dve utakmice sa po 3+ (Bačka 3:0, Voždovac 2:1).

Šest poslednjih međusobnih susreta ovih rivala donela su prolaz igre 3+, s tim što su aprilski u kupu i majski u plej-ofu bili „pojačan“ i sa GG.

Sreda:

18.00 Mačva – Radnički Niš

18.00 Bačka – Napredak

20.00 Rad – Zemun

20.00 Čukarički – Mladost Luč.

20.00 Borac – Vojvodina

20.00 Partizan – Voždovac

Četvrtak:

20.00 Radnik Sur. – Crvena zvezda

20.00 Javor – Spartak

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Partizan poveo sa "kreča", Voždovac ekspresno uzvratio! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2017

"Vatromet" na startu malog gradskog derbija u Humskoj...Aktuelni šampion Srbije "načeo" je Voždovac na samom startu malog gradskog derbija u Humskoj i to golom koji je sa bele tačke postigao Uroš Đurđević...Marko Janković je u šestom minutu oboren u kaznenom prostoru a sudija Vasić nije mnogo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.