UŽIVO: Partizan - Javor 3:1, Božinov overio tri boda! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2015, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan - Javor 3:1, Božinov overio tri boda! (VIDEO)

Pratite tekstualni prenos utakmice 14. kola Superlige

KRAJ MEČA!

92. minut - GOOOL!!!  Drugi gol za Javor. Dušan Kolaković je strelac, pošto je lopta zakačila Fabrisija Dornelasa i prevarila Živka Živkovića. Još jednom izgubljena lopta crno-belih na svojoj polovini terena.

67. minut - GOOOOOL! Sada je sve definitivno rešeno, Valeri Božinov konačno trese mrežu Javora.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

64. minut - Živković preuzima odgovronost, štutira, ali Đogatović brani!



63. minut - Jedanaesterac za Partizan zbog prekršaja Gajića nad Grbićem i drugi žuti karton za defanzivca gostiju.

46. minut - Odmah novi problem za crno-bele. Marko Jevtović ne može da nastavi igru, umesto njega na mestu zadnjeg veznog igraće Nemanja Petrović, po prirodi levi bek.

POČELO JE DRUGO POLUVREME!!!

Ako smemo da primetimo - više nego uzbudljivog prvog poluvremena! Tri gola, još nekoliko šansi za Partizan, mada je i Javor pokazao da ume i te kako da zapreti. Videćemo šta će se dešavati u drugom poluvremenu.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!!!

36. minut - GOOOL!!! Preokret za šest minuta! Uz dosta sreće. Andrija Živković je naime sa desnog krila ušao u centar igrališta, šutirao, lopta je zakačiča Crnomarkovića i neuobično odskočila. Lobovala je nemoćnog Đogatovića i o prečku se odbila u mrežu Javora.



29. minut - GOOOL!!! Iskupio se Miloš Ostojić za kiks kod gola Javora. Katastrofalno je reagovala odbana Javora na korner, lopta je na petercu pala tačno na nogu Ostojića, koji je imao vremena da se namesti i zakuca je pod prečku.



22. minut - Još jednom Božinov ne pogađa iz čiste situacije. Ovaj put je barem loptu usmerio tamo gde treba, ali je Vladan Đogatović sjajno reagovao.

16. minut - Kakav promašaj Valerija Božinova. Sjajna lopta Ninkovića za Andriju Živkovića, koji je odlično primio i vratio do saigrača iz navale, ali je Bugarin sa sedam metara tukao preko gola?!

15. minut - Novi problem za Ljubinka Drulovića. Darko Brašanac je povređen, moraće van terena. U igri je Nikola Ninković.

10. minut - GOOOL!!! U mreži Partizana?! Katastrofalna greška Miloša Ostojića, koji je u nameri da doda loptu Fabrisiju izbacio Stefana Dražića samog ispred Živka Živkovića. Udarac kroz noge za iznenađujuć početak meča u Humskoj. Partizan u problemu - sada juri zaostatak protiv najbolje odbrane u ligi.



POČELA JE UTAKMICA!

KLADITE SE NA OVAJ MEČ

PARTIZAN - JAVOR 3:1 (2:1)

/Ostojić 29, Živković 36, Božinov 67 - Dražić 10/


Stadion Partizana

Sudija: Srđan Obradović (Jagodina)

PARTIZAN (4-2-3-1): Ž. Živković - Vulićevć, Ostojić, Fabrisio, Subić - Jevtović (od 46’ Petrović), Lukić - A. Živković, Brašanac (od 15’ Ninković), Grbić - Božinov.

JAVOR (4-2-3-1): Đogatović - Gajić, Miletić, Crnomarković, Kolaković - Docić, Đokić - Ađuru, Gafurov, Eliomar - Dražić.

Vatreno krštenje za novog šefa struke Partizana Ljubinka Drulovića, koji u premijernom meču na klupi crno-belih dočekuje više nego neugodnu ekipu Javora iz Ivanjice.

Partizan tri poslednja prvenstvena meča u Humskoj nije uspeo da reši u svoju korist, remizirao je sa Radničkim iz Niša i Radom, a onda poražen od Čukaričkog. Sa druge strane Javor nije poražen na poslednjih šest utakmica u Superligi, a prethodna četiri je remizirao. Od toga je tri puta rezultat bio 0:0, a jednom 1:1.

To dovoljno govori koliko bi problema sa odbranom ekipe Aleksandra Janjića mogao da ima srpski šampion, koji će u ovom meču biti jači za Andriju Živkovića, ali na terenu, pored već duže odsutnog Oumarua nema ni povređenih Balažica i Saše Ilića, ali ni Stefana Babovića, verovatno takođe zbog povrede.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.