UŽIVO: Novi Pazar - Partizan 2:1 (30. minut)! Osveta Aškovskog

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2015, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Novi Pazar - Partizan 2:1 (30. minut)! Osveta Aškovskog

Partizan je poveo golom Trujića, ali je Novi Pazar preokrenuo rezultat. Sjajni Stefan Aškovski zatresao mrežu crno-belih i iznudio dva penala za domaćina.

Srpski šampion igra u rezervnom sastavu. U sredu, crno-beli igraju sa Steauom revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, pa će verovatno fudbaleri Partizana biti mislima u Humskoj.

Prošli meč ovih timova u Novom Pazaru obilovao je incidentima. Tadašnji trener Partizana Marko Nikolić pogođen >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je petardom, zbog čega je stadion Novog Pazara bio suspendovan tri utakmice.

27. minut - GOOOL, Stefan Aškovski postiže gol za Novi Pazar. Igrač koji je na pozajmici iz Partizana u Novom Pazaru igra meč karijere.

22. minut - GOOOL, Novi Pazar je izjednačio golom Predraga Pavlovića iz penala. Najstrožu kaznu napravio je mladi Lukić, koji je oborio Aškovskog.

13. minut - GOOOL, Nikola Trujić je doveo Partizan u vođstvo posle. Grbić je šutirao, Zečević samo odbio loptu na koju je naletelo pojačanje iz Napretka. Partizan vodi.

NOVI PAZAR: Vuković, Tintor, Kostić, Stevanović, Aškovski, Šarac, Pavlović, Vusljanin, Radivojević, Đalović.

PARTIZAN: Ž. Živković, Stevanović, Ostojić, Ćirković, Bogosavac, Lukić, Ilić, Ninković, Grbić, Trujić, Kojić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽIVO: Novi Pazar - Partizan 2:1 (39. minut)! Osveta Aškovskog

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2015

Šampion je poveo golom Trujića, ali je Novi Pazar preokrenuo rezultat. Sjajni Stefan Aškovski (igrač Partizana na pozajmici u Novom Pazaru) zatresao mrežu crno-belih i iznudio dva penala za domaćina...Srpski šampion igra u rezervnom sastavu. U sredu, crno-beli igraju sa Steauom revanš trećeg...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.