UNIVERZALAC: Partizan pronašao zamenu za Vulićevića?

Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2014, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNIVERZALAC: Partizan pronašao zamenu za Vulićevića?

Teška povreda Miroslava Vulićevića naterala je trenera Partizana Marka Nikolića da potraži adekvatnu zamenu na poziciji desnog beka, a to će najverovatnije biti univerzalac Branko Iliić.
FOTO: STARSPORT

Naime, Slovenac je u Humsku došao kao štoper, gde je odigrao nekoliko utakmica, kasnije je prekomandovan u vezni red, a sada će se oprobati na poziciji uz desnu aut liniju. To za Ilića nije strano >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << mesto, pošto je u Betisu i Lokomotivi iz Moskve baš igrao desnog beka.
- Svejedno mi je gde ću igrati, šta god trener Nikolić bude tražio, spreman sam da odgovorim zahtevima ekipe. Istina je da sam minulih godina češće bio štoper i da se tu bolje osećam, ali nemam problem ni da budem na drugim pozicijama. Sve u službi tima – istakao je Branko Ilić za Mocartsport i osvrnuo se na duel sa Bešiktašom.
- Čeka nas duel sa kvalitetnim timom, međutim ukoliko budemo igrali kao na premijeri sa Totenhemom i ako se budemo držali devize „svi za jednog, jedan za sve“, verujemo da možemo da se nosimo i sa timom koji je u vrhu turskog fudbala.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


PARTIZAN OSTAJE BEZ SVOG BISERA: Jestović ga odvodi u Anderleht!


INICIJATIVA ZVEZDE: Mali Kalemegdan treba da ponese ime Nebojše Popovića!


TURNIR U VALENSIJI: Lajović u drugom kolu







 
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.