Izvor: HotSport.rs, 20.Nov.2016, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMESTO U CRNO-BELOM: Velika želja Partizana pojačala jednog od najvećih rivala (FOTO) (VIDEO)

Nadali su se navijači Partizana da će Vladimir Dragićević pojačati klub iz Humske i tako zameniti povređenog Đorđa Majstorovića, ali to se neće desiti.
Dragićević će karijeru nastaviti u poljskoj Zelenoj Gori, klubu za koji je već nastupao.
Partizanu ne preostaje ništa drugo nego da pokuša da pronađe neko alternativno rešenje, ili da se osloni na postojeći igrački kadar.
Poland – Dragicevic is back at Stelmet https://t.co/B3G3myMozW >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
— Eurobasket (@EurobasketNews) November 20, 2016
Dragićević će tako igrati protiv Partizana, pošto se ove dve ekipe nalaze u grupi u FIBA Ligi šampiona, a prvi susret crno-beli su dobili 58:56.
Ovde možete videti najbolje poteze Dragićevićeve karijere:
(Youtube/Birdman VSeven)
The post UMESTO U CRNO-BELOM: Velika želja Partizana pojačala jednog od najvećih rivala (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.