UEFA kratila spisak, Partizanu JAKA grupa pred žreb!

Izvor: Mondo, 21.Jul.2019, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA "kratila" spisak, Partizanu JAKA grupa pred žreb!

Ako prođe Velšane, što se naravno očekuje, Partizan bi u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope mogao ponovo da igra protiv Marka Nikolića.

Dan pred žreb UEFA je "skratila" listu potencijalnih rivala naših timova!

Osvajač kupa Partizan svrstan je u grupu "4" i u slučaju prolaska velškog poluprofesionalnog kluba Konah Ki Nomads - mogao bi da ima vrlo izazovan zadatak u trećoj rundi.

Žreb je zakazan za ponedeljak od 14 časova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Partizan je u grupi povlašćenih, ali potencijalni protivnici su pobednici sledećih duela:

Fehervar (Mađarska) - Vaduc (Lihtenštajn)

Haugesund (Norveška) - Šturm (Austrija)

Malatijaspor (Turska) - Olimpija (Slovenija)

Čikura (Gruzija) - Aberdin (Škotska)

Ventspils (Litvanija) - Gzira (Malta)

Jasno je naravno da među ovim timovima ima onih koji će Partizan više priželjkivati, kao i onih koje bi želeo da izbegne. Jedan od njih je verovatno i Fehervar koji vodi bivši trener crno-belih Marko Nikolić, a sa kojim su se već sastali pre dve godine.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zvezda može ponovo na Suduvu

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jul.2019

Sistem UEFA takmičenja je takav da bi Crvena zvezda mogla da odigra još jedan dvomeč sa Suduvom ovog leta. Taj splet okolnosti mogao bi da se desi pod uslovom da srpski prvak ne  prođe Helsinki u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. UEFA je danas skratila i grupe pred žreb za 3. kolo kvalifikacija...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.