U Partizanu se nije proslavio, sada se hvali novim ugovorom

Izvor: B92, 31.Mar.2020, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Partizanu se nije proslavio, sada se hvali novim ugovorom

Farbicio Dornelas, koga navijači dobro pamte, pohvalio se novim angažmanom.

Brazilski defanzivac bio je član crno-belih 2015. godine, kada su minuti delili "parni valjak" od prezimljavanja u Evropi u meču protiv Augzburga.

Njegova epizoda u Humskoj nije dugo potrajala, pa je "označen" kao jedan od promašaja. Kasnije je krenuo u "put oko sveta".

Igrao je u Brazilu, na Tajlandu, u Rumuniji, Kazahstanu, Izraelu, Kipru i Meksiku, a sada je "zatvorio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krug" i ponovo stigao u domovinu.

Putem Instagrama se Dornelas pohvalio da je potpisao ugovor sa drugoligašem Paranom, gde se nalazi još od oktorba prošle godine.

Tada je stigao na probu koju je, evidentno, sa uspehom prošao.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi angažman za Dornelaša!

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2020

Nekadašnji fudbaler Partizana ima novi klub...Fudbaler kojeg navijači Partizana pamte iako je igrao svega šest meseci u dresu crno-belih, Fabricio Dornelaš, ponovo je pronašao novi klub...Recimo i da to nije neka vest jer ih je menjao veoma često u svojoj karijeri...Dornelaš je potpisao ugovor...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.