U HUMSKU STIŽE VELIKO POJAČANJE: U petak POTPISUJE za Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 20:10

U HUMSKU STIŽE VELIKO POJAČANJE: U petak POTPISUJE za Partizan!

Put ka Beogradu...

Drugo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku - Frenk Kanute (24), stiže u Beograd krajem radne sedmice, tačnije u petak, kada će proći lekarske preglede utanačiti poslednje detalje ugovora, a potom i parafirati saradnju na tri godine.

Naime, Senegalac, koji u Humsku stiže posle raskida saradnje sa Hamiduom Traoreom, najverovatnije će početi sa treninzima tokom narednog vikenda što je idealan termin da se upozna sa ekipom još tokom prve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << faze rada, pre odlaska na uigravanje u Sloveniju.

Početkom tekuće sedmice Partizan je dogovorio sve detalje transfera i sa belgijskim Serkl Brižom, a i sam igrač je u načelu pristao na ponuđene uslove, pa tu više ne postoje prepreke.

Pre dolaska u Serkl Briž, Kanute je fudbalski školovan u Juventusu, gde je bio član mlađih selekcija, ali je prvi profesionalni ugovor potpisao u Peskari 2017. godine. Za pomenuti klub je odigrao 17 mečeva, ali dva puta išao na pozajmice u Askoli i Kozencu, posle čega je Serkl Briž odlučio da ga otkupi od Peskare. Debitovao je 2020. godine u A selekciji Senegala, za koju je upisao dva meča.

Inače, Partizan će u četvrtak ujutru održati zvaničnu prozivku za početak nove sezone u kojoj će crno-beli igrati kvalifikacije za Ligu konferencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.