Trener Malatije o sudijskoj nepravdi i uplašenom Partizanu...

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2019, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Malatije o sudijskoj nepravdi i ''uplašenom'' Partizanu...

Uveren je da je njegov tim večeras oštećen.

Malatija je večeras uspela da savlada Partizan sa 1:0, ali ne i da se plasira u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope, jer je prvi meč pre sedam dana u Humskoj pripao Partizanu rezultatom 3:1.

Na pres konferenciji posle meča, trener Malatije Sergen Jalčin se najpre osvrnuo na pojedine detalje iz beogradskog dvoboja.

''Odbrambena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << greška koju smo napravili u prvoj utakmici  nedostatak koncentracije sprečili su nas da se plasiramo u sledeće kolo. Ipak, odigrali smo četiri utakmice u Evropi ovog leta i to je dobro iskustvo za nas'', istakao je Jalčin.

Potom je komentarisao večerašnja dešavanja u revanš meču i došao je do zaključka da je sudija oštetio njegov tim.

''Sudija je bio veoma zanimljiv. I zaista, u ovakvim evropskim mečevima sudije mogu da budu vrlo interesantne. Mi smo u prvom poluvremenu videli stopostotni penal za nas, zatim njihovi igrači mogu da se izležavaju po 10-15 minuta...







Sudija jeste nadoknadio neko vreme, ali nedovoljno. Oni su stalno povređeni... Sve to pokazuje koliko su se plašili nas. Normalno bi bilo da ne prođu dalje, ali u fudbalu nije sve kako želimo'', objašnjava Jalčin.

Trener Malatije je takođe istakao da je njegovom timu potrebno još tri do četiri pojačanja, kao i da Gokan Tore i Giljerme još uvek nisu dovoljno spremni.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Trener Malatije opleo po igračima Partizana: Izležavaju se 15 minuta, stalno su povređeni

Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2019, 09:00

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Trener Malatije Sergen Jalćin je prošle nedelje posle poraza u Beogradu u superlativu govorio o igri Partizana. Sada je posle ispadanja iz kvalifikacija za Ligu Evrope opleo po svima, i po sudijama i po crno-belima.. Od 20:45 igraju Lion – Anže, a u kladionici MaxBet...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.