Trener Genta: Sa Partizanom kao da je Liga Evrope

Izvor: B92, 20.Okt.2021, 22:16

Trener Genta: Sa Partizanom kao da je Liga Evrope

Fudbaleri Partizana igraju sa Gentom u Beogradu u nastavku borbe za proleće u Ligi konferencija.

Oba tima su na maksimalnih šest bodova u grupi, Flora i Anortozis su daleko i potpuni autsajderi, pa bi ovaj meč mogao da bude jedan od dva odlučujuća za čelnu poziciju.

Svestan toga je i trener Genta Hejn Vanhazebruk.

"Prvo mesto pravi razliku. Naravno da bih voleo da budemo prvi. Ako budemo drugi morali bismo da igramo dodatne dve utakmice, što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nam ne ide u prilog", izjavio je Vanhazebruk.

On je duel Genta i Partizana proglasio kao da se igra u Ligi Evrope.

"Biće teško. Meč je nova Lige Evrope... Partizan je navikao na pobede, igraćemo u meču u kome je atmosfera jako bučna i može puno da utiče", dodao je.

Fudbaler Genta Džozef Okumu najavljuje napad na pobedu.

"Da li ćemo uspeti? To ćemo da vidimo, ali daćemo sve od sebe. Jako bitan je ovo meč. Važno je da ostvarimo dobar rezultat u Beogradu", zaključio je Okumu.

Utakmica između Partizana i Genta igra se u četvrtak sa početkom u 21 sat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.