Treći poraz Nordsjelanda u nizu pred meč u Humskoj

Izvor: Mondo, 12.Avg.2018, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći poraz Nordsjelanda u nizu pred meč u Humskoj

Posle Brondbija i Partizana, i Alborg je savladao ekipu Kaspera Hjulmanda. Pogledajte i kako.

Poraz Danaca pred put u Beograd na revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Posle Brondbija (2:0) i Partizana (1:2), i Alborg je savladao ekipu Nordsjelanda i to pogotkom u 90. minutu utakmice 5. kola danskog šampionata za konačnih - 1:0 (0:0).

Strelac pogotka koji je domaćina >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poravnao sa vodećim Kopenhagenom na čelu tabele postigao je 21-odišnji nemački vezista, Filip Oks, koji je ušao u igru u 56. minutu, a onda savršenim udarcem levom nogom sa oko 20 metara savladao Nikolaja Larsena.

Danac se pružio koliko je mogao, ali nije uspeo da zaustavi Oksov udarac levom iskosa sa leve strane, koji je završio u mreži "tik" uz stativu.



Izvor: YouTube

Nordsjeland: Larsen - Bartolec, Nelson, Mumin - Mini, Kristensen, Strunk Jakobsen, Damsgard (od 85. Skovgard) - Skov Olsen, Rasmusen (od 81. Amon), Kuduš (od 75. Rigard Jensen).

Oks je do kraja, a igralo se šest minuta nadoknade vremena pred 5.145 navijača na "Portland parku", uspeo i da zasluži - isključenje! Za 40 minuta na terenu dobio je žuti karton (73), postigao pobedonosni pogodak (90) i zaradio drugi žuti odnosno crveni karton (94).

Nordsjeland je tako ostao sa jednom pobedom u šampionatu.

Na debiju novog trenera Zorana Mirkovića, Partizan je prošlog četvrtka u Danskoj zabeležio važnu pobedu (1:2), ove nedelje predveče uz mnogo muke stigao do tri prvenstvena boda na gostovanju u Zemunu (0:1), a sada ga očekuje i revanš sa Nordsjelandom (četvrtak, 20.30) u prvoj utakmici koju će popularni "Bata" kao trener voditi u Humskoj.

Crno-beli će, osim u slučaju da proćerdaju pobedu iz predgrađa Kopenhagena, Faruma, u plej-of rundi za plasman u Ligu Evrope igrati protiv boljeg iz duela Bešiktaš - LASK (prvi meč 1:0).

Tabela: Kopenhagen 12, Alborg 12, Mitjiland 10, Brondbo 10, Arhus 7, Vendsisel 7, Vejle 6, Randers 6, Nordsjeland 5, Horsens 5, Senderjiske 4, Hobro 4, Ejsberg 2, Odense 1.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.