Treće kolo - Partizan u idealnom terminu, ali ni Zvezdi neće biti loše

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2020, 12:19

Treće kolo - Partizan u idealnom terminu, ali ni Zvezdi neće biti loše

Od početka sezone i ovo je postalo važna tema.

Imali su primedbe pojedini ljudi iz Partizana na termine odigravanja utakmica prva dva kola Linglong Superlige, s obzirom da su crno-beli oba puta smešteni u popodnevni, a njihov večiti rival u večernji termin.

S obzirom da je leto u punom jeku, to možda i nije zanemarljivo, ali kada je u pitanju treće kolo, crno-beli neće imati razloga za bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kakvo nezadovoljstvo terminom utakmice.

Kako je objavljeno na sajtu FSS, Partizan će u trećem kolu dočekati Javor Matis, u nedelju, s početkom u 20 časova i 30 minuta.

Ovoga puta, Crvena zvezda će dva sata ranije na teren, ali u ne baš toliko nepovoljnom terminu, u nedelju od 18:30h, kada će se sastati sa Mačvom u Šapcu. Ipak, treba reći i da će ova utakmica biti prva na programu od svih ostalih.

Sve termine mečeva trećeg kola možete da vidite OVDE.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.