TRENER HERTE ŽELI PORAZ PARTIZANA: Razlog je više nego BIZARAN! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2017, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENER HERTE ŽELI PORAZ PARTIZANA: Razlog je više nego BIZARAN! (FOTO)

Crno-beli u četvrtak igraju revanš protiv Videotona.

Herta, predstavnik Nemačke u UEFA takmičenjima, igraće u grupnoj fazi Lige Evrope. Trener tima iz Berlina Pal Dardai ima posebnu želju, pre žreba. Mađarski stručnjak želeo bi da izvuče Videoton, kako bi imao više dana da provede u svojoj državi.

Time je Dardai jasno stavio na znanje za koga će navijati u duelu crno-belih i viceprvaka severnih suseda.

ĐUKIĆ ĆE GA ČEKATI DO POSLEDNJEG MINUTA: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sa njim ili bez njega, Videoton mora pasti (FOTO)

U FELČUTU VANREDNO STANJE: Stižu Grobari, čuli smo mnogo loših stvari o NJIMA (FOTO)

BARSA NE ODUSTAJE: Poslala novu ponudu, i to od 150 MILIONA (FOTO)

- Bio bih srećan ako Videoton uspe da prođe protiv Partizana, pa da onda upadne u našu grupu. To bi bilo lepo za mene, nekoliko dana više da budem u Mađarskoj - i to besplatno - rekao je Dardai sa osmehom na licu.

Berlinci osam leta nisu igrali na evropskoj sceni, ali mađarski stručnjak neće mnogo izgubiti vremena ni ukoliko odluči da slobodne dane provede i u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vazura: Grobari, sigurno dolaze još dva pojačanja! Očekujte mnogo od ove jeseni

Izvor: MozzartSport.com, 25.Avg.2017

„Naš cilj je prolazak u narednu rundu“, poručuje generalni direktor Partizana iz Monte Karla..Zasad pet novajlija. To nije kraj. Još dvojica igrača dolaze u Partizan do kraja prelaznog roka...To je neposredno posle žreba grupne faze Lige Evrope javnosti prezentovao Miloš Vazura, generalni direktor...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.