TREĆA POBEDA ČAČANA U SEZONI: Partizan izgubio od Borca (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 20:53

TREĆA POBEDA ČAČANA U SEZONI: Partizan izgubio od Borca (VIDEO)

Ovo je treća pobeda izabranika Marka Marinovića u tekućoj takmičarskoj godini nad crno-belima.

Čačanski Borac i beogradski Partizan odigrali su prijateljski meč u Čačku.

PSŽ je daleko od titule, iz Lige šampiona je ispao, pa mu je večerašnje (21.15) finale Kupa protiv Monaka prilika da uzme trofej u na kraju razočaravajućoj sezoni. Kvota na Parižane je 1,90, na Monako 4,10, a na iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Monako - PSŽ.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Domaći su slavili rezultatom  84:79 (23:18; 26:21; 13:14; 22:26). Utakmica je tekla u ujednačenom ritmu, iako je reč o prijateljskom meču energija oba tima je bila na zavidnom nivou.

Najefikasniji u redovima pobedničke ekipe bio je Miletić sa 21 postignutim poenom, dok je crno bele predvodio Perkins sa 17 postignutih poena.

Ovo je treća pobeda izabranika Marka Marinovića u tekućoj takmičarskoj godini nad crno-belima, nakon dva trijumfa ostvarena u ABA ligi.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.