TO SE ČEKALO NA MARAKANI: Zvezda dobila veliko pojačanje iz Španije, debi već protiv Partizana! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Avg.2017, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TO SE ČEKALO NA MARAKANI: Zvezda dobila veliko pojačanje iz Španije, debi već protiv Partizana! (FOTO)

Već je stavio paraf na ugovor koji će trajati dve godine, a biće licenciran već za nedeljni ‘večiti’ derbi protiv Partizana.

Čim je sporazumno raskinuo saradnju sa Alavesom usledio je prelazak u Crvenu zvezdu. Kako je HotSport najavio u nedelju, novi član kluba je zvanično postao Nenad Krstičić, koji je stavio paraf na dvogodišnju vernost ekipi sa stadiona ‘Rajko Mitic’.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Iskusni vezista je prihvatio da posle OFK Beograda ponovo igra u Srbiji, iako je u proteklih devet godina proveo u inostranstvu, najviše u Sampdoriji, a i imao je još pre Baskije i epizodu u Bolonji. Nastupao je za mladu i najbolju selekciju Srbije.

Tokom karijere pojavio se problem sa bolešću, koja je pretila i kraju karijere, ali je rođeni Beograđanin dobio bitku i uspešno se vratio na teren. Svoj potencijal potvrdio je pod komandom Siniše Mihajlovića, a u Zvezdi će imati ulogu da u nastavku sezone zameni povređenog Branka Jovičića.
Crveno-beli će već sutra registrovati novo pojačanje, a Krstičic stiče pravo nastupa već u nedelju, kada se na najvecem srpskom stadionu igra 155. veciti derbi.
Očekuje se da sutra uveče vezista odradi prvi trening sa novim saigračima pod komandom trenera Vladana Milojevića.
FOTO: STARSPORT

The post TO SE ČEKALO NA MARAKANI: Zvezda dobila veliko pojačanje iz Španije, debi već protiv Partizana! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Krstičić Zvezdin do 2019!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2017, 08:15

Očekuje se da novo pojačanje crveno-belih bude na raspolaganju treneru Vladanu Milojeviću već za 155. večiti derbi koji je na programu u nedelju od 19 časova, a koliko danas bi mogao da se nađe i na treningu crveno-belih..Crvena zvezda je dobila novo pojačanje. Kao što je u izjavi za MOZZART...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.