Superliga: Lalatović protiv svojih, Partizan čeka Spartak

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga: Lalatović protiv "svojih", Partizan čeka Spartak

Još se nisu slegli utisci "večitih" iz Lige Evrope, a predstojećeg vikenda očekuju ih utakmice u 18. kolu Superlige Srbije, u derbiju runde sastaju se Čukarički i Crvena zvezda na Banovom brdu, dok Partizan dočekuje subotički Spartak.

U centru pažnje biće treneri Vladan Milojević i Nenad Lalatović, koji su nekada bili u suprotnim ulogama, a sada sa uspehom vode Crvenu zvezdu, odnosno Čukarički. Lider prvenstva želi da nastavi niz pobeda na Banovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << brdu u možda nezgodnom trenutku, posle teškog gostovanja BATE-u (0:0) u Belorusiji i to protiv tima čija forma je u usponu. Čukarički je sa tri pobede uhvatio zalet ka pohodu na Evropu i priključio se vrhu tabele, dok Zvezda traži sedmi uzastopni trijumf u šampionatu.

Aktuelni prvak Partizan u euforičnom raspoloženu, zbog izborenog evropskog proleća pobedom nad Jang bojsom (2:1), dočekuje verovatno najprijatnije iznenađenje prvenstva - Spartak. Subotičani ove sezone igraju sjajno, treći su na tabeli i žele novi podvig, sada u Humskoj, gde su znali da ostanu neporaženi poslednjih godina. Sa druge strane, crno-beli imaju imperativ osvajanja tri boda jer zaostaju četiri koraka za Crvenom zvezdom.

Kolo otvara utakmica između Borca i Voždovca u Čačku, danas od 17 časova.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Remi Mačve i Javora, trijumf Napretka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2017, 07:07

Fudbaleri Mačve i Javora podelili su bodove 1:1 (0:0), uz vrlo buran finiša meča, u utakmici 18. kola Superlige Srbije...Nakon što je Mladen Lazarević promašio penal na samom startu nastavka domaćin je ipak poveo preko Bojana Matića u 87. minutu, ali je bod gostima doneo Ivan Cvetković u petom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.