Superkupom kreće sezona: Partizan - Mega, Zvezda na Primorsku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superkupom kreće sezona: Partizan - Mega, Zvezda na Primorsku

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana večeras u Zagrebu započinju sezonu utakmicama četvrtfinala ABA Superkupa protiv Primorske, odnosno Mega Bemaksa.

Prvi na teren hale "Dražen Petrović" izlaze Partizan i Mega, od 17 sati, dok Zvezda i slovenački tim igraju tri sata kasnije.

Ekipa Milana Tomića brani trofej, osvojen prošle godine u Laktašima u drugom izdanju, i sada je najveći favorit, pre svega zbog dolaska pojačanja kao što su Derik Braun, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Džejms Gist, Lorenco Braun i drugi, što se videlo u pripremnom periodu kada je zabeležen maksimalan skor i to uz dva trijumfa nad Olimpijakosom u Pireju.

Isto tako se i Partizan znatno ojačao i ukoliko dva tima uspešno prebrode prve prepreke u prestonici Hrvatske biće viđen beogradski večiti derbi u polufinalu.

Sutra su na programu utakmice Cedevita Olimpija - FMP Železnik (17 sati) i Budućnost Podgorica - Cibona (20).
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.