Stiglo prvo Partizanovo zimsko pojačanje

Izvor: B92, 16.Jan.2024, 13:48

Stiglo prvo Partizanovo zimsko pojačanje

Partizan je predstavio prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku – mladi štoper Nikola Miličić.

Miličić (19) dolazi iz kragujevačkog Radničkog za koji je odigrao 33 meča, a ugovor sa FK Partizan je potpisan na četiri godine.

"Mislim da je prelazak u Partizan moj najveći dosadašnji uspeh u karijeri i zaista sam presrećan zbog toga!", rekao je Miličić.

Pratio je igre i rezultate crno-belih u prvom delu sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<


"Naravno! Pratio sam većinu utakmica Partizana, a kao i svaki igrač, najviše pažnje posvetim igračima na svojoj poziciji. Mislim da su Mihajlo Ilić i Svetozar Marković odradili odličan posao i da su pred njima blistave karijere. Iliću želim puno sreće u Bolonji i naravno - da ga povrede zaobiđu, što želim svakom igraču".


Da li imaš nekoga na koga se ugledaš na svojoj poziciji?

"Iskreno, nemam idole, ali volim da pogledam svakog igrača koji igra u zadnjoj liniji. Uvek mogu da „pokupim“ nešto novo i interesantno".

Pojedine igrače znaš i iz mlade reprezentacije?



"Da, znam Janka Jevremovića, Mateju Stjepanovića, Baždara i Mihajla Petkovića. Sjajni momci i siguran sam da će mi pomoći da se brzo uklopim".


Svaki igrač sanja o „večitom derbiju", pretpostavljam i ti?



"Naravno! Derbi je nešto o čemu svi sanjaju. Nadam se da ću imati priliku da zaigram i nekom i ostvarim i još jedan fudbalski san".


Poruka navijačima?



"Svestan sam da je dug put preda mnom. Mlad sam, ali sam spreman da napredujem i učim. Imam od koga, što je najvažnije, i samim tim dam svoj maksimim timu!"


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GOTOVO: Nikola Miličić zvanično u Humskoj! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Jan.2024

‘Crno-beli’ doveli novo pojačanje. Doskorašnji defanzivac Radničkog 1923 iz Kragujevca, Nikola Miličić novi je fudbaler Partizana, a dolazi kao zamena za Mihajla Ilića. Ovaj mladi i talentovani štoper potpisao je ugovor sa ‘Parnim valjkom’ na ćetiri godine, a za tim iz srca Šumadije je...

Nastavak na HotSport.rs...

Novi odlazak iz Partizana – u Novi Pazar

Izvor: B92, 16.Jan.2024

Fudbaler Partizana Mihajlo Petković igraće do kraja sezone za Novi Pazar kao pozajmljen igrač, saopšteno je na sajtu kluba iz grada na Jošanici...Petković (19) je prošle sezone odigrao sedam superligaških utakmica za Partizan, ali ove nije nijednom dobio priliku od trenera Igora Duljaja...Mladi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.