Stanojević: Moramo da imamo dozu opreza i respekta prema TSC

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2020, 16:39

Stanojević: Moramo da imamo dozu opreza i respekta prema TSC

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je TSC tim vredan poštovanja, kao i da sutrašnjem duelu moraju prići i sa dozom opreza.

Crno-beli sutra od 17 sati gostuju TSC-u u 16. kolu Superlige.

"Igramo protiv nepredvidiven ekipe u ovoj sezoni, koja je prošle godine bila stabilna. Posle Zvezde, postigli su najviše golova. To je ekipa koja može da pet, sedam golova. Morate da imate >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dozu opreza i respekta prema njima. TSC ima stabilnost kao klub, imaju kontinuitet i sigurno da je to prednost, sli spremni smo", rekao je Stanojević na video-konferenciji.

Stanojević je istakao da je zdrvastveni bilten zadovoljavajući.

"Bajbek još nije spreman, Lazar Marković je na "granici". Ostali se oporavljaju od korone. Zadovoljni smo, ima nas u dovoljnom broju".

Stanojević je upitan i da li Partizan radi na popravaljajnju realizacije, s obzirom na to da mu sledi serija teških mečeva prvo sa TSC-om, Čukaričkim, Voždovcem i ekipom Mladosti iz Lučana, u kojima će biti važno da postignu više od jednog gola.

"Mi smo odavno u teškim utakmicama, s obzirom da nam prvoplasirani već beži dosta bodova. Radimo na realizaciji, imamo problem što nemamo klasičnog napadača, sticajem okolnosti što je Bajbek povređen. Imamo Nikolu Štulića, koji je mlad u ovom trenutku. Radimo, nadam se da ćemo postizati golove", zaključio je Stanojević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.