Stanojević: I remi bi prijao, ali se nadamo trijumfu

Izvor: Blic, 18.Okt.2010, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: I remi bi prijao, ali se nadamo trijumfu

Uoči utakmice trećeg kola Lige šampiona sa Bragom, koja se u Portugaliji igra u utorak od 20 časova i 45 minuta, trener Partizana Aleksandar Stanojević ne skriva da su ambicije crno-belih da i na startu 2011. nastupaju na međunarodnoj sceni.

"Trijumf bi nam naravno najviše prijao, ali ni remi nam neće teško pasti. Mi, pre svega, želimo da nametnemo svoj stil igre. Naravno, mnogo toga će uticati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na konačni rezultat, poput toga ko će 'zauzeti’ sredinu terena, ali mi sigurno nećemo menjati stil koji nas je i do sada krasio. To što kažem da bi nam i remi odgovarao ne znači da ćemo igrati defanzivno, na nerešen rezultat. Imamo svoj unikatni identitet i to planiramo da pokažemo na terenu”, rekao je trener Partizana.

On je dodao da se nada da će ekipa koju predvodi zadovoljna okončati dvomeč sa portugalskim predstavnikom u elitnom rangu takmičenja.

"Daćemo sve od sebe da odigramo dobro protiv tima koji je kvalitetan i koji nastupa pred svojom vernom publikom. Upravo će naš predstojeći dvomeč sa Bragom, najpre u Portugaliji a onda i u Beogradu, odrediti ko će ostati na međunarodnoj sceni. A naš cilj je jasan, želimo da dočekamo proleće u Evropi”, na ostavlja dilemu strateg crno-belih, koji je dodao da mu je stadion Brage ostavio jak utisak "jer je prelep, različit od mnogih drugih”.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.