Spektakl u Humskoj, Partizan dočekuje Olimpijakos

Izvor: RTS, 25.Jul.2017, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl u Humskoj, Partizan dočekuje Olimpijakos

Fudbaleri Partizana i Olimpijakosa igraju prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Meč na stadionu u Humskoj igra se od 20.45 uz direktan prenos na našem Prvom programu. Duel možete pratiti i putem lajv striminga na našem portalu.

Trener Partizana Miroslav Đukić izjavio je pred duel da se njegova ekipa nikoga >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ne plaši i da će u prvom meču protiv Olimpijakosa pokušati da ostvari pozitivan rezultat.
"Očekuje nas veoma težak meč protiv velikog rivala Olimpijakosa, stalnog učesnika Lige šampiona. Svesni smo težine meča. Pokušaćemo da kod kuće napravimo jedan dobar rezultat pred revanš u Atini", rekao je Đukić.
Na današenjem meču se očekuju pune tribine stadiona u Humskoj, a Đukić je naveo da je atmosfera veoma bitna stvar za ekipu. "Siguran sam da će to biti naš 12. igrač", dodao je on.
Prema njegovim rečima, Olimpijakos je najjači kao kolektiv i na isti način treba da odgovori Partizan, kao i da je zadovoljan stavom i samopouzdanjem posle ubedljive pobede protiv Mačve (6:1) na startu Superlige Srbije.
Đukić je potvrdio da je Leonardo da Silva Soza u konkurenciji za duel sa Atinjanima, iako je zbog propuštenog treninga bio van tima protiv Mačve.
Prva utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Olimpijakosa igra se od 20.45 u Beogradu. Meč možete pratiti u direktnom prenosu na našem Prvom programu kao i putem lajv striminga na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukić naoštrio 'trozubac' - Neka padne Olimpijakos! (20.45) (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2017

Na putu ka evropskoj eliti Partizan je naišao na najtežeg mogućeg rivala u ovoj fazi kvalifikacija. Mogu li izabranici Miroslava Đukića da drugu sezonu za redom Olimpijakos ostave bez Lige šampiona?..Nakon dvomeča sa podgoričkom Budućnosti i ubedljivog trijumfa na premijeri u domaćem prvenstvu,...

Nastavak na Sportske.net...

(UŽIVO) LIGA ŠAMPIONA MNOGO JE DALEKO: Olimpijakos kaznio Partizanove greške i utišao Grobare

Izvor: Kurir, 25.Jul.2017

Fudbaleri Partizana poraženi su kao domaćini od Olimpijakosa 1:3 (1:1) u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nastavak na Kurir...

Olimpijakos slavio u Humskoj

Izvor: RTS, 25.Jul.2017

Fudbaleri Olimpijakosa pobedili su u Beogradu ekipu Partizana sa 3:1, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Ben dvostruki strelac za goste iz Pireja, Emenike precizan u nadoknadi, dok je Tavamba pogodio za crno-bele. Revanš je za sedam dana u Pireju. ...

Nastavak na RTS...

Partizane, večeras imaš SNAŽNO pojačanje na tribinama, stiže najbolji! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2017

Najbolji trener Evrope u košarci stigao je u Humsku...Željko Obradović, najuspešniji trener Evrope, stigao je večeras u Humsku...On će pratiti svoj omiljeni klub na putu ka Ligi šampiona, pred Partizanom je veoma težak zadatak jer je protivnik Olimpijakos, ekipa koju ni Željko Obradović ne...

Nastavak na Sportske.net...

Može u Superligi, ali u Evropi ovakav fudbal ne prolazi: Big Ben izudarao Partizan, daleko je Liga šampiona (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2017

Olimpijakos slavio u Humskoj sa ubedljivih 3:1..Svaka greška skupo se plaća u Evropi, a greške koje je Partizan pravio protiv Olimpijakosa vrlo verovatno će da ga koštaju ozbiljnije šanse da se domogne Liga šampiona treći put u klupskoj istoriji. Na kraju - poraz od 3:1 u Humskoj, uz konstataciju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Bez incidenata na meču Partizana i Olimpijakosa

Izvor: N1 televizija, 25.Jul.2017

Olimpijakos je pobedio Partizan (3:1) u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona na stadionu u Humskoj. Utakmicu je obezbeđivao veliki broj pripadnika policije, a samsusret protekao je bez incidenata...Izvor: N1info

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.