Specijalni program Arene sport i za Konahs - Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2019, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalni program Arene sport i za Konahs - Partizan

Utakmica se igra danas u 19 i 30.

Potpuno neočekivano, fudbaleri Partizana promenili su početnu stanicu ovogodišnjeg evropskog puta. Već su crno-beli videli sebe u dvomeču sa škotskim Kilmarnokom, videli su ih i svi koji prate kontinentalni fudbal, svi osim fudbalera velškog Konahsa.

Poluprofesionalni tim srčanošću je uspeo da nadoknadi nedostatke u fudbalskom umeću i da ostvari jedan od najvećih uspeha u klupskoj istoriji. Verujemo da im novu senzaciju neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dozvoliti Partizan. Tim Sava Miloševića na svojoj strani ima kvalitet ali da bi on došao do izražaja moraće crno-beli maksimalno ozbiljno da pristupe svojim obavezama.

Meč je na programu od 19 i 30, a direktan prenos je na prvom programu Arena sport TV.

Specijalni program posvećen duelu srpskog i predstavnika Velsa kreće iz studija Arene četiri sata pre početka utakmice (15 i 30). Gosti Dijane Čolović i Filipa Stanića biće Igor Matić i Goran Stevanović. Kao bivši fudbaleri sa dosta internacionalnih utakmica u nogama izneće svoja očekivanja pred današnje duele naših predstavnika na evropskoj sceni, Čukaričkog i Partizana.

O šansama Partizana da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope govoriće i Danilo Pantić, sigurno jedan od najpozvanijih sagovornika na temu mogućnosti crno-belih u novoj sezoni.

U komentatorskoj kabini tokom meča sedeće Ivan Radulović. Po završetku susreta svi gledaoci Arena sporta moći će da čuju utiske iz prve ruke nekih od članova ekspedicije Partizana u Rilu putem telefonskog uključenja.

Arena sport uložila je velike napore kako bi gledaocima u Srbiji omogućila da u direktnom prenosu gledaju naše timove na inostranoj sceni. Verujemo da će i Čukarički protiv Moldea kao i Partizan protiv Konahsa ostvariti povoljne rezultate koji će im omogućiti mirniji revanš i ono što je najvažnije, plasman u narednu rundu kvalifikacija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.