Španci pišu: Mirotić nije došao u Beograd da potpiše za Partizan

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 10:07

Španci pišu: Mirotić nije došao u Beograd da potpiše za Partizan

Nekadašnji španski reprezentativac Nikola Mirotić stigao je u Beograd i svi preptostavljaju da je razlog samo jedan – da potpiše za Partizan.

Sa tim nisu saglasni novinari španskog "Encestanda", prema čijim saznanjima je razlog drugi.

Kako navodi taj portal, Mirotić će put Pirota, rodnog grada selektora Srbije Svetislava Pešića.

"Može li Mirotić da potpiše za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan? Da, verovatno. Međutim, on nije došao u Srbiju iz tog razloga, već da ode u Pirot gde provodi odmor", stoji u objavi tog portala.

Nedavno je objavljeno da je Mirotić raskinuo ugovor sa Barselonom i postao slobodan igrač, što je značilo da je otklonjena i poslednja prepreka ka njegovom potpisu za crno-bele.

To i posle ovih novosti sa Pirinejskog poluostrva ostaje realnost, ali i dalje ostaje pitanje vremena kada će saradnja biti ozvaničena.

Mirotić je prošlu sezonu u Evroligi završio sa 15,4 poena na 39,2 odsto za tri, te 4,3 skoka i 1,2 asistencije, uz jednu ukradenu loptu. On je sa Barselonom osvojio dve španske titule, ali nije uspeo da pokori Evropu i vrati klub na krov Evrolige.

Bio je i MVP prve faze Evrolige prošle godine, uz niz drugih timskih i individualnih priznanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.