Izvor: Radio 021, 29.Avg.2019, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skok Miletića odveo Partizan u Ligu Evrope

Fudbaleri Partizana plasirali su se u grupnu fazu Lige Evropa, pošto su večeras u gostima odigrali 1:1 s Moldeom, u revanš meču baraža.

Izabranici Save Miloševića su pre nedelju dana u Beogradu pobedili sa 2:1, a večerašnji remi im je bio više nego dovoljan za plasman u grupunu fazu Lige Evropa.

Molde je poveo u 72. minutu golom Lejka Džejmsa, a izjednačio je Nemanja Miletić u 80. minutu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Partizan je odigrao dobro prvo poluvreme, imao je tri dobre šanse preko Zorana Tošića, Saše Zdjelara i Bojana Ostojića, ali ih nije iskoristio. Molede je od početka drugog poluvremena bio sve opasniji i ti napadi su se isplatili u 72. minutu kada je mrežu Partizana pogodio Leke Džejms.

Sve je počelo od greške Asana koji je igrao rukom i poklonio Moldeu slobodan udarac. Ejkrem je centrirao, a lopta se od živog zida odbila do Džejmsa kojem nije bilo teško da pogodi za 1:0.

Crno-beli su, međutim, samo osam minuta uzvratili. Tošić je izveo korner, a sjajan u skoku je bio Miletić, koji je doneo izjednačenje Partizanu.

Do kraja meča bilo je prilika na obe strane, ali se rezultat nije menjao.

Žreb grupa za Ligu Evropa održaće se sutra od 13 časova.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.