Sinoć je zatrpao koš Partizana, danas proglašen za MVP-a kola (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinoć je ''zatrpao'' koš Partizana, danas proglašen za MVP-a kola (video)

Sjajna partija, osim pobede njegovog tima, nagrađena i individualnim priznanjem.

Ekipa crnogorskog šampiona, Mornara iz Bara, sinoć je ostvarila prvu pobedu u novoj sezoni ABA lige, pošto je na svom terenu savladala Partizan sa 97:94.

Najzaslužniji za ovakav epilog bio je izvanredni Nemanja Vranješ, koji je upisao 26 poena (5/5 za tri, 11/12 sa linije slobodnih bacanja), imao je tri asistencije i pet skokova za indeks korisnosti 33. Sve to za 32 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u igri.

Danas je proglašen za MVP-a trećeg kola, a u prilogu možete videti najupečatljivije detalje iz njegove sinoćnje partije protiv Partizana.

Treba napomenuti da je u ovom kolu Tomislav Zubčić iz Igokee ostvario još bolji indeks, čak 41 protiv Budućnosti, ali nije mogao da bude proglašen za najkorisnijeg igrača kola, jer je njegov tim poražen u toj utakmici.

--

.@vranjoza of @MornarBar is the #MVP of #ABALiga Round 3! Congratulations!

More at: https://t.co/zUiW3jRcvH pic.twitter.com/mBzFvMou0x

— ABA Liga (@ABA_League) October 15, 2018
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vranješ je MVP kola na Jadranu

Izvor: MozzartSport.com, 15.Okt.2018

Mornar je u Baru pobedio Partizan u derbiju Jadranske lige, a sjajna partija Nemanje Vranješa donela je ovom beku i priznanje za najkorisnijeg igrača trećeg kola regionalnog takmičenja. Vranješ je u trijumfu od 97:94 postigao 26 poena (šut za tri 5/5), uz pet skokova, tri asistencije i jednu ukradenu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.