Šćepović: Ovo je smešno; Tomić: Mnogo volim Partizan

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2010, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šćepović: Ovo je smešno; Tomić: Mnogo volim Partizan

Dvojica mladih fudbalera Partizana Nemanja Tomić i Marko Šćepović su na različit način prihvatili odluku trenera Aleksandra Stanojevića o suspenziji, tačnije prebacivanju u Teleoptik.

Šćepović smatra da razlog ne postoji, dok Tomiću sve teško pada i probaće da razuveri svog šefa iako mu nije jasno zbog čega je odstranjen iz tima.

"Morate da pitate trenera Stanojevića, smatram da ne postoji nijedan razlog da nas prekomanduje u drugi tim. Stvarno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ne znam šta bih komentarisao, sve je pomalo i smešno", rekao je Šćepović za "Sport".

Ni Nemanja Tomić ne shvata razlog za ovakvu odluku trenera.

"Verujte da ne znam. Verovatno nas smatra krivcima za primljene golove", kaže ne tako davno reprezentativac Srbije, koji je protiv Čukaričkog imao jednu zrelu priliku za gol.

"Sve mi ovo teško pada, mogu da igram dobro ili loše, ali uvek dajem sve od sebe. Mnogo volim Partizan", podseća Tomić.

Stanojević je poručio da neće odustati i da Šćepović i Tomić ne zaslužuju dres Partizana, kada se ovako ponašaju.

Koordinator Nađ je sinoć u izjavi za "Blic" probao da spusti loptu na zemlju. Rekao je da će čuti verzije trenera i samih igrača.

"Nećemo da lomimo preko kolena, nama je najvažniji mir na kraju jesenje sezone", rekao je Nađ.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.