Savo o žrebu: Kakve smo sreće...

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020, 22:48

Savo o žrebu: ''Kakve smo sreće...''

Posle utakmice, trenera Partizana nisu baš obradovale najnovije vesti iz UEFA.

Partizan je večeras bez problema došao do sva tri boda na svom terenu protiv Javor Matisa. Posle polovičnog učinka na gostovanjima u prva dva kola, crno-beli su na svom terenu bili veoma ubedljivi i na kraju trijumfovali sa 4:0.

Prva reakcija posle meča >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stigla je od strane trenera Sava Miloševića.

''Znali smo da će na našem terenu biti mnogo bolje i lakše, jer je teren dobar i brz. Protivnicima je jako teško da brane naše špiceve. Međutim, nije ovo dovoljno, moramo da nađemo način da i na drugim trenima dolazimo do bodova. Ovo danas je bilo sasvim ok.







S druge strane, imali smo i taj psihološki pritisak. Mogla je i ova utakmica da uđe u problem da nismo na vreme dali golove, ali danas smo ih, na sreću, dali i imali smo mirniju utakmicu za nas.





Nismo ni primili gol, to mi je možda i najdraže iz ove utakmice, posle dve utakmice u kojima smo defanzivno 'škripali''', istakao je Milošević u razgovoru za TV Arena Sport.

Reporterka Dijana Čolović ga je potom informisala da je u toku meča stigla vest da su potencijalni rivali Partizana na startu kvalifikacija za Ligu Evrope RFC Riga, Valmijera i rumunski Botošani, koji je po opštoj oceni rival za izbegavanje u ovoj fazi takmičenja.

''S obzirom kakve smo sreće, mislim da ćemo sa njima da igramo'', kratko je rekao Milošević.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

''Grobari'' o krucijalnim stvarima, ima i kritika... (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020

Naravno, zadovoljstvo zbog ubedljive pobede je prisutno, ali se primećuju i još uvek postojeće slabosti...Posle poraza od Novog Pazara, Partizan večeras nije smeo da dozvoli nikakav kiks na svom terenu protiv Javor Matisa. Ovoga puta, ekipa Sava Miloševića je uspešno obavila posao, slavila je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.