Saša Ilić produžio ugovor sa Partizanom

Izvor: Beta, 14.Maj.2018, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Ilić produžio ugovor sa Partizanom

Fudbaler Partizana Saša Ilić produžio je ugovor tako da će i naredne sezone igrati za klub u kojem je ponikao.Kako su preneli beogradski mediji, legendarni kapiten crno-belih i rekorder po broju utakmica za Partizan produžio je ugovor na još godinu dana.Saša Ilić će krajem decembra napuniti 41 godinu.Došao je u Partizan 1986. kada je imao osam godina, a za prvi tim je debitovao 1996. Nakon devet sezona u prvom timu, sa kratkom pozajmicom u španskoj Selti, otišao je 2005. u Galatasaraj. Posle nastupanja za Salcburg i Larisu, početkom 2010. se vratio u Partizan.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasio se Saša Ilić, evo ko ga je podržao u odluci da nastavi karijeru!

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2018

Legendarni kapiten Partizana prokomentarisao svoju odluku da odloži fudbalsku penziju i otkrio ko je još doprineo ovakvom raspletu...Vest dana iz Partizana je da je 40-godišnji kapiten crno-belih Saša Ilić produžio ugovor sa klubom iz Humske na još godinu dana...To je svojevrsni preokret posle...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.