Saša Ilić mi je rekao da ne ide u Partizan

Izvor: B92, 01.Jun.2020, 14:06

"Saša Ilić mi je rekao da ne ide u Partizan"

Velika prašina podigla se sa pojavom mogućnosti da se Saša Ilić vrati u svoj Partizan.

On je utakmicu crno-belih protiv lučanske Mladosti pratio iz centralne lože u Humskoj u društvu generalnog direktora Miloša Vazure i potpredsednika Vladimira Vuletića.

Međutim, sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladimir Matijašević "gasi" euforiju među navijačima Partizana. Šta više, u Savezu su zatečeni celom pričom.

"Sa Sašom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam se čuo jutros. Otvoreno sam mu rekao: 'Sale, ako ima nešto oko toga, red bi bio da nam kažeš. Prvo nama u savezu, a ne da čitamo u novinama'. I on mi tvrdi da je sve to prazna priča, da je samo bio da gleda utakmicu. Što je normalno, on je legenda Partizana. Izričit je da od te cele priče koja se pominje u medijima nema ništa“, rekao je Matijašević za "Mozzartsport".

Istakao je da je Ilić usmeren samo na trenerski posao, koji već obavlja u kadetskoj selekciji Srbije.

"Saša mi je rekao da se opredelio da se bavi trenerskim poslom, da je prihvatio da bude selektor i da tu namerava da ostane. Ja mu verujem. Naravno, ako se pojavi neka bolja ponuda, ako mu se otvori neki bolji posao, koji više želi da radi, mi mu nećemo stajati na putu. Ni njemu, niti bilo kome drugom. Samo je red da se prvo nama kaže. Ali, kao što rekoh, ja Saši verujem", podvukao je Matijašević.

Dakle, dok iz Partizana stižu pozitivni signali da bi do dogovora moglo da dođe, iz FSS su sve demantovali, dok se Saša Ilić i dalje ne oglašava.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.